Gå till innehåll

Eldskott

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Eldskott's Achievements

(1/8)

  1. Tack e-son!! Körde först ändringen (dumt nog) först som standard-användare...ingen skillnad. Sen som admin å då gick ändringen igenom. Tack igen! Någon tanke om vad som kan ha hänt? Alltså av vilken anledning funktionen försvann? Vad jag vet har inte några avancerade ändringar gjorts i os..men faktum kvarstår ju..
  2. Jag ser inte "växla användare" alls. Det finns inte som något alternativ i menyn. De alternativ som finns är: logga ut..lås..starta om..vila..stänga av". Läst uppifrån å ner.
  3. Jag har kollat kontrollpanelen -> användarkonton men ser ingen funktion där man kan markera "snabbt användarbyte". Inte heller om jag visar "klassiskt vy. Det enda som visas är "utför ändringar för ditt konto". Jag förstår inte var i kontrollpanelen rutan som jag ska bocka i finns... Jag är inte tillräckligt avancerad för att förstå hur man gör de ändringar som någon tipsar om i länken : http://www.tipsomvista.se/windows-vista/avancerade/614-ta-bort-alternativet-vaexla-anvaendare.html Jag är tacksam för ett svar om hur jag går tillväga för att få tillbaka funktionen "växla användare" !
  4. Jag kör Vista Home och funktionen/knappen för att växla användare i START-menyn är plötsligt borta. Detta gäller samtliga användare ! Vad göra ? Såg på "Tips om Vista"ang hur man tar bort funktionen http://www.tipsomvista.se/windows-vista/avancerade/614-ta-bort-alternativet-vaexla-anvaendare.html ........men någon kanske kan förklara det omvända & gärna på ett enkelt sätt...
×
×
  • Skapa nytt...