Gå till innehåll

Nicken

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Nicken

  1. Jag har IMAP istället för POP server. Jag vill lägga till mappen "Borttaget" till listan av tidigare mappar och vill alltså att allt jag markerar som "tag bort" hamnar där. Nu måste jag tömma mappen och då försvinner allt för gott.
  2. Innan formateringen av min dator sparades en e-postadress i Outlook efter det att jag använt den en gång dvs nästa gång kom den upp som förslag. VAR HITTAR JAG INSTÄLLNINGEN FÖR DETTA? Jag tycker inställningsmöjligheterna verkar oändliga och svårbegripliga. Nicken
  3. Gjort så tidigare och ibland har det fungerat men för det mesta inte dvs i kolumn 1 förnamn och i kolumn 2+3 efternamn etc.
  4. Tror? inte det - bara den vanliga adressboken som finns i systemet.
  5. Hur jag än bär mig åt kan jag inte ordna "kontakter" i adressboken så att både första och andra kolumnen i adressboken börjar med efternamnet och inte som nu: förnamn i första och efternamn i andra. Går det kanske att helt utesluta en kolumn? Använder Office Small Business 2007.
  6. Sonen och vi använder en "äldre" dator (Windows XP) som back-up och FTP-server. Dock kan vi inte komma åt den genom TeamViewer om inte mus/tangentbord är anslutet. Man kan tydligen genom att gå in Set-up ändra någon inställning så att åtkomst kan ske utan inkopplad mus/tangentbord. Vet någon hur? Nicken
×
×
  • Skapa nytt...