Gå till innehåll

Sonia

Medlem
  • Innehållsantal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Sonia

  1. Åhhh där kanske vi har det! Jag har bränt som data. Ska genast bränna en ny. ----------------- Nu har jag bränt en ny skiva, men fick varningsmeddelande före bränning, se bifogad fil. Kan det vara att jag har fel brännarprogram? Ska dock testa iaf när jag kommer hem.... önskar mig själv lycka till.
  2. Jag önskar jag kände någon jag kunde låna skiva av, men det gör jag inte. Har försökt kontakta PB support, men där är det ju verkligen kör-i-vägg, om garantin gått ut kan man inte ens skriva i serienumret för att komma vidare i formuläret, då lyser det rött.
  3. Nope funkar inte, jag kommer bara till C: \ >
  4. Nej vågar jag det? Tänk om jag sabbar den oxå... Jag har bränt den i Sonic RecordNowPlus, klickade på en liten grön ikon som heter "Make cd bootable", då lades det till en fil i katalogen, sedan brände jag.
  5. Menar du att Recovery Boot ska vara förbockat? Jag är inte så duktig på sånt här :/
  6. Jag hinnar inte trycka F8, Windows skymtar förbi en hundradels sekund, sedan kommer C:\ Modell Packard Bell EasyNote, kanske 5 år, men nästan oanvänd. Jag har manualen till den, står bara om hur man kan göra återställningar när man väl är inne i Windows. Så jag får nog ge upp är jag rädd. Men tack igen för att ni engagerar er!
  7. Tryckte på F2 och fick upp Insyde Software SCU, rubriker Main, Advanced, Security, Boot, Exit Några tips där hur jag kan kolla om alla inställningar är rätt?
  8. Jag hinner inte se vad som står när jag startar upp datorn, ser PB-loggan en hundradels sekund, och vid F8 får jag upp en blå ruta med Boot Device, där CD-ROM/DVD är markerat. För att komma bort från den bilden ser jag mig ingen annan råd än att stänga av datorn. Kan jag ha fipplat med några inställningar? Jag är så himla tacksam för alla tips jag får!
  9. Det är då detta händer: Boot CD-ROM Type: Floppy Booting Booting fron Removable Media sen händer inget mer.
  10. Nej det har jag inte gjort, men jag har CD som första boot, C: som andra. Borde det inte bli rätt då?
  11. Hej och God Fortsättning på det nya året! Jag fick ärva min svärfars PB EasyNote, så gott som oanvänd, och började med att avinstallera Norton. När jag klickade på "avinstallera" startade datorn om och när den startade upp igen kommer jag bara till C : \ > på skärmen. Ingen återställningsCD följde med datorn när han köpte den, och han hade inte heller skapat någon. Har tankat hem Windows XP Home Edition OEM SWE och bränt ner på en "bootable" cd, men när jag stoppar in cdn i datorn och startar upp den står det: Boot CD-ROM Type: Floppy Booting Booting fron Removable Media sedan står cursern bara o blinkar, o inget händer. Detta är filerna på cdn: DOCS (mapp) I386 (mapp) SUPPORT (mapp) VALUEADD (mapp) AUTORUN.INF BOOTFONT.BIN SETUP.EXE setupxp.htm VIKTIGT.HTM WIN51 WIN511C win51ic.SP2 Jag avskyr att ge upp, men nu är det nära! Detta är tredje cdn jag testar, trodde först det var fel på dem. Mvh Sonia
  12. Tackar igen för alla fina tips jag fått! Jag ska lusläsa allt igen lördag-söndag när jag har mer tid, just nu är det hektiskt värre Take care all!
  13. Tack Cecilia!! Jag är så tacksam för alla svar jag fått, kul att så många engagerar sig. Det känns mycket bättre nu än vid samma tidpunkt i går
  14. Ja, hon har flera examensarbeten liggandes i datorn så de filerna måste jag försöka rädda. Jag har ingen aning om hur man flyttar över hårddisken, men jag får be nån datanörd om hjälp
  15. Office prov var med, och PH ville ju sälja på mig hela programpaketet, men det tackade jag nej till eftersom jag hade office hemma, så det har jag installerat på datorn. Har funkat finfint på andra datorer, så jag tror inte det är det som var boven i dramat.
  16. Ja det jag ska jag göra, om jag får samma bemötande när jag går dit igen. Jag har köpt två bärbara datorer där senaste 6 månaderna, och då har killen varit väääldigt hjälpsam och trevlig, men när jag kom in och talade om att jag hade problem så såg jag på en gång hur han bytte attityd. Eftersom min dotter behövde en dator för sitt plugg så var jag tvungen att köpa ännu en (istf Lenovon), men den köpte jag på ett annat ställe.
  17. Ahaaa ok, tack för tipset Gunilla! Kikar på det senare i kväll!
  18. Har redan testat att ansluta extern skärm, det funkade inte. Tack för länken till lenovo! Ska kolla på den när jag kommer hem ikväll, måste rusa till jobbet nu
  19. Gomorron! Nej den är kolsvart, och jag tycker oxå det borde gå på garantin, det var därför jag gick tbx dit. Han sa att visst kunde dom ta in den på reparation, men om det visar sig att det inte är ett hårdvarufel så får jag betala minst 1500 kr bara för att dom tittat på den.
  20. Tack snälla du för svaret, även om det inte var vad jag hoppades, jag hade hoppats att jag skulle kunna fixa det själv. Laptopen har ju några år på nacken och jag vet inte om det är lönt att lämna in den, kanske lika billigt att köpa en ny. Jag får sova på saken! /Sonia
  21. Hej! Jag köpte en Lenovo S10 till min dotter för någon månad sedan men eftersom hon hade problem med att allt låste sig hela tiden så kontaktade jag Phonehouse och berättade om problemet, jag hade ju garantin kvar, men dom hänvisade till det finstilta i "I agree", och sa att om minsta lilla grej var installerad förutom originalinstallationen så skulle jag få betala kalaset själv. Så jag bestämde mig för att utöva min främsta hobby, formatera och börja från början. Problemet är bara att medan jag höll på att lägga över hennes dokument på usb så slocknade skärmen, och sedan dess är den svart. Jag hör att datorn är igång när jag startar den, och ser de små lamporna lysa, men på skärmen syns ingenting, kolsvart. Så nu står mitt hopp till er snillen härinne
  22. Hej alla! Jag är alldeles ny här, hittade detta forum på Google, och jag vet inte om jag postar min fråga på rätt ställe, ber om ursäkt om det blir fel. Jag har en Dell Inspiron 17, och i går när jag skulle byta låtar på min ipod och stoppade i usb-kabeln så small det till, och datorn slocknade. Och nej, jag använde mig korkat nog inte av Säker borttagning av maskinvara Jag kunde starta upp datorn igen efter ett tag, men nu funkar inte mina usb-portar, så här sitter jag med långnäsa och en sprillans ny dvd-spelare, som jag köpt för att kunna kolla på film via usbn på dvdn. Det känns väldigt beiget. Jag har kollat på Dells hemsida efter drivrutiner (har lånat ut min egen cd med drivers och utilities som följde med datorn), men är osäker på vad jag ska leta efter. Misstänker oxå (efter att ha googlat en del) att det kan vara moderkortet, men skulle datorn öht gå att starta då? Allt funkar förutom usb-portarna. Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...