Gå till innehåll

CGD

Medlem
  • Innehållsantal

    1 970
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    17

Allt postat av CGD

  1. Tack för hjälpen mbgtmari! Ursäkta att det har tagit lite lång tid innan jag har kunnat titta på det här. Och tyvärr får jag problem eftersom tillägget inte går att installera.
  2. Ja hej. Jag ska byta operatör och jag har en fix ide att jag vill att abonnemanget ska börja den första dagen i månaden. Det är ju nu den förste mars. Tydligen är det populärt eftersom det fanns inga lediga byten just den dagen. Så nu blir bytet den 29 februari (Skottår i år) Men då deras bestämmelser står det, Debiteringen för ditt mobilabonnemang startar den dagen du sätter in simkortet i mobilen. Så om jag nu väntar att sätta i det nya simkortet till den första mars så har jag väl fått som jag önskar. Abonnemanget hos nuvarande operatör löper till den 19 mars. Ja vad tror ni om detta?
  3. Jag har för mig att jag tidigare i Thunderbird eller Googles kalender kunde få upp när personer fyllde år. Och inte bara det utan att jag någonstans skrev in födelseår så stod det också hur mycket vederbörande fyllde. Men var och hur? Eller var det ett helt annat program?
  4. Tack Thirteen. Men Thunderbird har jag ju och jag har även flera mejlkonton knutna Thunderbird. Mitt problem löste sig med tid. När jag nu startar datorn som varit avstängd ett tag var alla mejlen med. Jag har inte gjort någon ändring.
  5. Jag fick trassel med datorn men det löste sig lätt eftersom jag har en backupp av hela systemet med alla program. Det som inte löste sig var att i Thunderbird så saknades några viktiga mejl. Men de fanns ju med hos Hotmail. Hur får jag Thunderbird att hämta dessa mejl?
  6. Det är Hotmail.se som min E-postleverantör. Där tycker jag inte jag hittar något som kan ändra inställningarna för skräppost. Jag har läst på om Thunderbird och de menar att jag måste lära Thunderbird vad som är skräp. Men det fungerar dåligt för trots att jag markerar mejl som skräppost så återkommer de. Jag har dock inte kontrollerat om det är olika avsändaradresser,
  7. Det har alltid kommit mycket skräppost men det har gått till mappen för skräppost. Så Inkorgen har varit tämligen fri från skräppost. Det har varit mest mejl från företag som har fått min mejl. Men nu har det börjat komma mycket mer till både skräpkorgen och Inkorgen. Jag har haft min nuvarande e-post länge och vill egentligen inte byta med tanke på alla besvär det ger. Men kan jag få stopp på denna flod av skräpmejl. Jag vet inte hur många paket som väntar på mig, för att inte tala om alla program och tjänster som tar slut om jag inte trycker på knappen. .
  8. Jag har nu haft Thunderbird som mejlprogram i flera år och det har fungerat bra. Det kommer ett och annat reklammejl så det är inte så farligt. Däremot kommer det ju mycket i skräpposten. Men så i förra veckan hände något efter en uppdatering av Thunderbird. Det fullkomligt väller in skit och annat skräp i mejlen. Vad kan ha ändrats? Det kommer fortfarande rätt mycket i skräpposten. Jag kan ju inte bara radera allt utan måste titta så jag inte tar bort något jag inte borde.
  9. CGD

    YouTube stoppar

    Jag tar upp en YouTube film och får då upp, "Följande innehåll kan innehålla explicita eller våldsamma bilder. Känsliga tittare varnas" Men jag kan trycka på "Jag förstår och vill fortsätta" När jag gör det så ser det ut som filmen ska starta men när jag trycker på startpilen blir bilden helt svart med text på. (Se bild) Hur kommer jag vidare? www.youtube.com/watch?v=TTVDymZGcIc
  10. Nej. Jag har ett tvåsidigt Word dokument. Skriver jag ut bara på ena sidan av rappet så blir det inget på någon sida. Väljer jag dubbelsidig utskrift så blir det helt okej utskrivet på bägge sidorna. Om jag skriver ut en Pdf så blir det samma resultat.
  11. Nu är det ju inte Office det gäller utan varför skrivare plötsligt har börjat bete sig konstigt. Eftersom jag har backupp av mitt system, Windows plus alla program, har jag kunnat använda en backup från tiden då skrivaren fungerade som den ska. Detta har ju nu inte hjälpt så därför är ett fel på skrivaren inte helt utesluten. Eftersom skrivaren kan skriva ut helt felfritt så tycker jag felet är märkligt, men det kanske finns fler som har fått samma fel och kunnat fixa det. Word är inte relevant. Skrivarfelet uppträder i alla program på samma sätt som jag beskrivit tidigare.
  12. Hej Mikael63. Jag kan inte hitta de inställningarna du i Word du visar, så jag har aldrig ändrat något där. Jag har alltid gjort flera skrivardrivrutiner(se bild) och när jag ska skriva ut något, åtminstone från de program jag skrivit ut ifrån hittills, så kommer det först upp en ruta där jag kan välja skrivare, precis som om det vore flera olika faktiska skrivare. Rutan kan dock se lite olika ut i olika program.
  13. I de drivrutiner som Canon har till skrivaren kan du välja både enkelsidigt och dubbelsidigt. När skrivaren fungerar som den ska så skriver den ut bara på ena sidan om jag valt det och på båda om jag väljer det
  14. Tack för svar. Jag har prövat olika program med samma resultat. Jag har också prövat att skriva ut från främre kassetten, som är det vanliga, och jag har testat att skriva ut från bakre facket. ingen skillnad. Om jag har en enkelsidig utskrift och skriver ut den som vanligt så blir det helt blankt. Men om jag väljer dubbelsidig utskrift så kommer först första sidan ut och jag kan se att den är helt okej. Om jag har en utskrift på två sidor och använder dubbelsidig utskrift så kommer båda sidorna ut helt okej. Jag tycker det är ett helkonstigt fel! Jag har ju prövat att installera om skrivaren utan resultat. Jag har även flera backupper utav Windows och alla program så jag har kunnat köra in en äldre version, när skrivaren fungerade som vanligt, men det har inte hjälpt. Borde inte detta tyda på något fel i skrivaren
  15. Jag har en Canon Pixma TS 705 Skrivare och den har börjat bete sig konstigt. Om jag skriver ut en sida blir det inget, pappret förblir blankt. Men om jag väljer att skriva ut samma sida men med utskrift på båda sidor så skrivs första sidan ut helt korrekt. Vad är det som krånglar? Jag har prövat att radera alla skrivardrivrutiner och installera om. Inget förändras men jag kan lägga till. Skriver jag ut Windows testsida så blir den helt oläslig men jag kan också skriva ut ett testmönster och det blir helt perfekt. Konstiga fel.Skrivaren kan ju skriva ut helt felfritt så är det i Windows felet ligger? Måste jag installera om Windows från grunden?
  16. Tack till båda. Det var MH_ metod jag använde. Även om jag ändrade lite på den. Det är ju tur att ni finns som verkligen kan det här. Hälsningar Claes-Göran Tillägg: Jag ändrade på din formel och skrev ut Vecka istället för bara V. Det gick bra men nu är vi ju redan i vecka 21 och ändrar jag, For i = 1 To 52 till For i = 21 To 52, så blir det fel. Valör blir det det så?
  17. Hur många blad kan jag ha?Jag vill ha ett blad för varje vecka. Finns det något sätt att få Excel att göra alla bladen och döpa dem per automatik? Tillägg: Jag har Excel 2007.
  18. Tack för hjälpen. Ska pröva bägge.
  19. Tidigare kom det med ett enklare videoredigeringsprogram i Windows. Finns det något liknande nu?
  20. CGD

    Disney+

    Det här "Disney" erbjudandet har återkommit vid ett antal tillfällen men då alltid med en annan mejladress som avsändare. Jag måste erkänna att jag brukar undra hur lätt folk blir lurade men nu fick jag själv smaka på att det bara kravs en kort stunds avslappning och de riktiga tankarna på annat för att man ska trilla dit. Så det enda jag kan säga är, Se upp!!
  21. CGD

    Dubbla nerladdningar

    Jag har ställt in så att jag alltid ska bli tillfrågad var jag vill ha en fil nerladdad. Det fungerar som det ska och om jag laddar ner flera filer så föreslås samma katalog men jag kan ju ändra det om det och då blir det den katalogen som kommer upp som förval. Jag kan ju också namnge filen till vad jag vill. Problemet är att filen också laddas ner till "Hämtade filer" men då med sitt ursprungliga namn. Varför gör det så och kan jag få stopp på det?
  22. CGD

    Disney+

    Ringde Disney och det här var naturligtvis inte sant. Ringde även banken som tog tag i det och utförde nödvändiga åtgärder. Men, hur kunde jag låta mig bli så lurad speciellt eftersom jag nästan aldrig tittar på sådan TV. Jag fick ett mejl med erbjudandet och en stor knapp för att aktivera tjänsten. Så jag skrev ju in namn kortnummer. jag fick även starta bankID men det kunde jag sedan se att det var banken som krävde verifikation på 2 Kr. Mejlet kom från reply@dvefczhakw.site och det var precis på slutet som jag märkte detta och bara stängde ner hela anmälnings sidan.
  23. CGD

    Disney+

    Jag fick ett erbjudande från Disney+ i 12 månader för enbart 2 Kr. Det lät ju bra så jag fyllde i allt innan jag kom på att det kanske var för bra för att komma från Disney. Vad tror ni?
  24. CGD

    Fel 0x800f0900

    Tack för hjälpen Cecilia. Problemet löste sig själv så att säga. Jag installerade om en gång till utan att jag uppdaterade Windows utan Windows fick uppdatera sig själv och då blev det inget problem.
×
×
  • Skapa nytt...