Gå till innehåll

Skogsbullen

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Skogsbullen's Achievements

(1/8)

  1. Tack, jag anade väl att det fanns några finesser som man hade missat. Fast om aktivitetsfältet är bättre än i XP vet jag inte...
  2. I XP hade jag en massa genvägar till program liggande till väster i aktivitetsfältet. När programmet var öppet la sig en ruta till höger om genvägarna. I Win7 lägger sig de öppna programmen över genvägarna. Måste det vara så? Jag tyckte att det var fiffigt att kunna starta samma program en gång till genom att använda genvägarna där nere. Om man klickar nu på en öppen genväg så kommer man bara till det öppna programmet, man kan inte starta programmet en gång till. Eller har jag missat någon finess?
  3. Nu är det fixat. Jag fick igång bredbandet, så jag körde med nätkontakt i alla fall. La först in brandvägg och antivirus i Vista, sedan fick jag göra det igen efter installationen av Win7. Inga problem med själva installationen av operativsystemet. Jag körde en anpassad (ren) installation eftersom datorn var ny och jag inte hade några egna filer eller program installerade.
  4. Såhär står det i den medföljande instruktionen: "Klicka på Hämta de senaste uppdateringarna för installationen från Internet (rekommenderas). Du behöver en fungerande internetanslutning" Kan man strunta i det?
  5. Jag har en helt ny HP-laptop (jag har inte ens startat den!) som jag skall uppgradera från Vista till Windows7. Jag har köpt ett uppgraderingskit från HP med en skiva märkt:"Windows 7 Home Premium Upgrade Media". I instruktionen står det att man skall ha internetkontakt när man uppgaderar. Måste man det? Jag har inte installerat något antivirusprogram, och dessutom ligger min bredbandsuppkoppling nere för tillfället. Planen är att göra en "ren" installation av Win7 innan jag börjar använda datorn.
×
×
  • Skapa nytt...