Gå till innehåll

Zaxze

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Zaxze's Achievements

(1/8)

  1. Jag är mycket tacksam för all den hjälp jag fått av er, vill bara fylla i lite mer info. Jag aktivera disken som någon föreslog och då står det att disken är raw i diskhanteraren. Så då vet jag fortfarande inte vad jag ska göra, men nu har jag varit runt o letat på nätet o testar just nu ett program som heter testdisk, så för tillfället håller jag på och kopierar innehållet på min gamla disk till en ny. Sen ska jag nog formatera den så den blir som ny Stort tack för all hjälp i alla fall o hoppas ni har det bra Mvh Chris
  2. Jag behöver inte alls ha den i FAT32 men om jag konverterar den till NTFS så innebär väl det att jag förlorar de filerna jag har på disken. Ber om ursäkt i fall jag uttrycker mig otydligt, när man sätter in en ny hårddisk så måste man väl åtminstone köra en snabbformatering och då förlorar jag väl filer som sitter på disken. Det spelar mig ingen roll hur jag gör bara jag kan behålla det gamla innehållet. Tack för alla ni som tar er tid att läsa och hjälp mig med svar Ha det gott :-)
  3. Jag vill formatera disken för Windows 7 säger att jag måste göra det innan jag kan använda den, vilket iofs inte är nödvändigt. Jag vill helst bara komma åt filerna på disken. Hur gör jag för att kopiera filerna när jag inte kommer åt disken ??
  4. Hej ! Jag undrar om det finns någon typ av formtering som gör att jag kan behålla informationen jag har på disken. Jag har alltså en gammal hårddisk med 40 gig techno som jag gärna vill ha kvar, den är i fat32 och jag har mountat den i ett usb case och försökt lägga till den som extern disk i min nya låda som jag kör windows 7 ultimate 64 bit på. Är tacksam för all hjälp jag kan få om hur jag ska gå tillväga för att behålla det som finns på min gamla disk Mvh Chris :-)
×
×
  • Skapa nytt...