Gå till innehåll

Nisseofsweden

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Nisseofsweden's Achievements

(1/8)

  1. Har nu löst problemet/problemen. bootade med ultimate-boot-cd. körde en diskkontroll från ettt av programmen.körde sen en diskdefrag.öppnade nästa program boot table doctor.gjorde felsökning i bootsektor.(inga fel).valde sen rebuild mbr. och vips så kom jag så långt in i datorn att jag kundde köra i felsäkert från cmd.körde sen chkdsk/f , PROBLEMET LÖST!!!!! tror att det här kan llösa problem för många. Förresten tack Mats hann inte prova ditt program .
  2. mats: ja bioset är ställt att boota från cd nu men kommer inte till konsollen...säger att den inte hittar nån hårddisk.kör nu en rescue disk den säger i början att operativet avslutades på ett felaktigt sätt.nånting med pci-bridge oxå.vet inte om jag förlorat sata drivrutinen till hd:n får vänta till programmet kört färdigt....
  3. har ett lite jobbigt problem.körde en diskkontroll.datorn startade om och genomsökte hårddisken utan fel.säger att genomsökningen är klar.sen fryser den,windows vill inte starta upp.kan välja mellan att köra diskkontroll igen eller att avbryta.har provat båda ett antalö ggr.har provat köra xp-cdn men efter ett tag säger den att den inte hittar en hårddisk.men den finns i bios och även när jag körde bootmaster.verkar som hårddisken är okej men att det är nåt knas med chkdsk som låser hela datorn.kommer inte så långt att jag kan köra återställningskonsollen.HJÄLP ps.ja det funkar inte med felsäkert.inget av dom.
×
×
  • Skapa nytt...