Gå till innehåll

Mirano

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Mirano

  1. Provade igår att koppla ur grafikkort, hdd och dvd men det gjorde ingen skillnad heller. När man startar datorn låter det precis som vanligt tycker jag, det piper till och den laddar igång. sen står den och plödrar som den brukar göra, dock utan bild på skärmen och lampan på datorn är släckt. Konstigt att det händer när jag satte datorn i vila läge, har aldrig varit några problem med den tidigare.
  2. Ja, har även testat skärmen på en annan dator funkar fint. Har testat tagentbord med sladd det blinkar igång när man startar den sen får man inte igång bordet igen. Har tyvärr ingen vista CD, testade för skoj skull med en xp skiva gjorde ingen nytta. Skall testa ta bort lite fler och se om det gör någon skillnad, mins inte vilket nätaggregat jag har men det var ett relativt kraftfullt så de ska inte vara några problem. Var två kompisar som byggde ihop datorn till mig då mina kunskaper inte är helt 100% på hårdvaror. Alltihop är mycket märkligt, förstår inte varför datorn inte går ur vila läget :S
  3. Hej Råkade sätta datorn i "vila" läget när jag skulle stänga av den i torsdags och nu vägrar den gå ur vila läget. Har provat allt jag kan komma på för att få igång den men den vägrar starta upp. Man hör datorn starta igång sedan blir den tyst några sekunder för att sedan starta igång och låta som den brukar göra, men det kommer inte fram något på skärmen. Den laddar inte igång tagentbordet och lampan på datorn lyser inte, dock går datorn hela tiden. Har provat starta om den flera gånger, har dragit ur strömsladden och väntat länge och startat igång igen, samma sak varje gång. Tryckt på alla tagenter, alla kombinationer som jag kan ;P Inget funkar... Testade även ta bort hårddisken men det gjorde ingen skillnad. Har aldrig varit några problem med datorn förrut, är en ganska ny ihopplockad dator. Någon som har tips på hur man ska få igång den??
×
×
  • Skapa nytt...