Gå till innehåll

Eagl3s1ght

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Eagl3s1ght's Achievements

(1/8)

  1. Jag har förresten fixat problemet. Så nu kan duktiga användare som söker efter problemlösningar hitta lösningen här: Kontrollpanelen -> Tangentbord -> Byt Inmatningsspråk -> Advancerade Knapp Inställningar -> "För att stänga av Caps Lock" - Tryck CAPS LOCK - Tryck SHIFT Byt till Caps Lock..
  2. Windows 7 64bit, har redan drivrutinen du länkade. Använder ej UAC. Tack och åter tack på förhand, Mvh
  3. Japp, använder Logitech G-Series Key Profiler, men den kan väl ändå inte vara boven i dramat? Mvh
  4. Hej, Ja - som beskrivningen säger.. Kan bara stänga av Caps Lock genom att trycka på shift, att trycka på Caps Lock för att avaktivera Caps Lock Mode går alltså inte. Bytte precis tangentbord alltså kan det inte vara tangentbordet - eller? Båda tangentborden var Logitech, Gaming-Keyboards (G15 och G110). Har någon nån lösning? Tack så mycket på förhand!
  5. Man kan väl säga att detta är löst, tackar för svaren. Min lösning: Tog bort det jag lagt till själv i Startup-katalogen och använde programmen själva till att göra en startup-genväg (Make this program start up when Windows starts)
  6. Jag skall göra detta så snart jag får tid, men är lite tveksam - som jag skrev så tog jag bort Vista partitionen helt genom Windows 7 installationen, startade om datorn och då stod det Bootmgr saknas, kommer detta inte hända om jag använder GParted? Mvh
  7. Den låg direkt under C: men jag tog bort den och har inte stött på några problem. Större problem var det dock med att formatera min Vista partition. När jag försöker göra detta står det att detta inte går. Jag frågade en internet-vän som sa åt mig att lägga till "Aktiv" på Windows 7-partitionen, startade sedan om och fick upp meddelandet "BOOTMGR saknas". Startade om med min Windows 7 skiva i och försöka reparera bootstarten, gjorde detta ett par gånger då det visst skall vara nödvändigt men fick slutligen efter ungefär 4 gånger felet "Det automatiska verktyget kan inte reparera boot-någonting" Det var inte så konstigt tänkte jag eftersom enligt advancerad information stod det att den försökte reparera Vista Installationen. Tog bort hela Windows Vista partitionen i Windows 7-installationen och testade starta om, Bootmgr saknades fortfarande. Startade om och installerade Windows 7 där Vista tidigare låg och wips, datorn funkade och jag kom in i min gamla Windows 7 installation (valde det av de båda installationerna) Nu sitter jag här med två Windows 7 installationer, jag krympte den som hade Vista först till 7gb så nu fick jag loss en massa plats iallafall, men vill gärna få bort installationen så jag slipper ha en Partition jag aldrig kommer använda. Tack för svar, och åter tack för att du orkade läsa igenom allt, Mvh.
  8. Vad är Snabbtangentkommandot för att öppna Properties / Egenskaper?
  9. Den funktionen är avaktiverad Mvh
  10. När jag startar datorn visas inte alla ikoner i notification-field som det kallas på engelska (det där fältet nere till höger där alla ikoner är). Exempelvis har jag ett program som heter Xfire som jag ser vissa gånger jag startar upp Windows men andra gånger inte. Vad kan detta bero på?
  11. Tackar, håller på att rensa Vista-partitionen nu så jag inte förlorar något viktigt. En till fråga: Fick en Windows.old någon gång, har den med min dualboot att göra och isåfall bör jag ta bort den och hur?
  12. Hallå Ny här, hoppas det finns många duktiga som kan hjälpa mig - skulle vara mycket tacksam. Nu till problemet; Jag fick min dator med Vista installerat, på senare tid installerade jag Windows 7 och nu vill jag få bort min Vista installation, hur skall jag göra för att få detta så felfritt som möjligt, hur gör jag överhuvudtaget? Jag kommer kika tillbaka här flera gånger dagligen så om någon vill engagera sig så skall du veta att jag också kommer göra det. Mvh
×
×
  • Skapa nytt...