Gå till innehåll

BlackBox

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av BlackBox

  1. hej igen. jag var på en dataservice och dom felsökte min dator. dom sa att min processor måste bytas. jag har i en amd athlon 2,2 ghz 64 x2. jag tänkte beställa en ny processor, men jag vet inte vilken passar. men en kompis rekommenderade denna till mig, http://www.inet.se/artikel/5308639/amd-athlon2-x3-435-2-9ghz-am3, tror ni den hade fungerat ?
  2. kylpastan på processorn var slut verka det som, ska jag testa med att lägga på nytt?
  3. Jag har kollat upp så att det går. Men alltså jag bara vaknade en dag och startade datorn så var det helt svart. Sen kopplade jag skärmen till det inbyggda grafikkortet, och efter ett tag så slutade den också fungera.. sen har det bara hörts konstigt. Allt händer bara plötsligt.. utan att jag ens gör något. Om jag prövar och byta nätaggregat, kommer allt försvinna från hårddisken? Kan jag lägga in min hårddisk i en annan dator och föra över allt jag behöver från den?
  4. Ja jag testade både grafikkorten. Och det nya grafikkortet fungerar på den andra datorn men inte på denna som jag vill ha den på..
  5. Hej. När jag startade dator för några dagar sen så stod det på skärmen check video cable. Jag la in mitt grafikkort i en annan datorn och det visade sig att grafikkortet inte fungerade. Jag köpte ett nytt och la in det men det är fortfarande svart bild och datorn hörs väldigt högt. Vad kan det bero på? det känns som om det är fel på processorn... mvh
  6. Hej. Mitt grafikkort har gått sönder och jag vill köpa en likande, men jag vet ej vilken är bra och vilken passar bäst. Vill bara ha något grafikkort som passar till internet och film. Jag hade tänkt beställa från denna sidan http://www.dustin.se/lp_21052_2737.aspx . Jag tänkte mig ngn av dom billiga grafikkorten. upp till 400 kr. Jag hade ATI Radeon X1650 512 mb. Vill ha ett likande. Kan någon hjälpa mig vilken jag ska välja? Mitt nätagregator ger en en effekt på max 300 Watt. övrigt: 2 gb ram AMD 2,2 Ghz X2 mvh
×
×
  • Skapa nytt...