Gå till innehåll

annika60

Medlem
  • Innehållsantal

    26
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av annika60

  1. Jag har fått tag på en kvinna på microsoft. Vi får se vad som händer. Jag har fortfarande inte fått till det. Det är till och med omöjligt att ladda hem från www.getmicrosoftoffice.com Mitt förstånd håller på att rämna. Jag var ju idiotisk nog att ta bort min testversion innan jag provade hemladdningen. I skrivande stund kan jag inte ta hem din igen. Tack och lov kommer en nyhelg. Det jag inte blir klok på är: om det vore fel på min dator borde jag väl inte kunna ladda en andra program eller installera office 2003, det går hu bra som helst. Finns det någon som har något nytt uppslag, annars återstår nog bara att ge upp.......skittrist
  2. Tack snälla ni, då ska jag kontakta Microsoft i morgon och se vad dom säger. Hittade faktiskt ett telefonummer att ringa.
  3. Nu måste jag berätta. Jag hittade en utvärderingsversion av den upplaga jag köpt. Jag provade och ladda hem den och så var jag så fräck att jag angav min egen "köpta" produktnyckel. Om vet du nu har jag office 2007 installerad och klar. Ska nu bara försöka byta språk till svenska men det borde väl inte var så hopplöst. Har jag gjort något brottsligt? Det är ju den nyckeln jag betalat för? Har ju bara genat lite när min dator inte ville. Glad är jag iallafall.
  4. Hej Äntligen kan jag tala med dig igen. Jag har inte rymt. Fick stora svårigheter med Internet Explorer, var tvungen att installera om vilket tog en oändlig tid. Jag vet inte hur det gick egentligen för jag kunde plötsligt inte skriva svar på dina inlägg i forumet Jätte knepigt alltihop. Bing tog helt över i allt jag gjorde. Har nu försök installera Office 2007 men samma resultat som tidigare. Men jag kommer nu att göra om allt från uppdateringen i Windows till nedladdningen jag fick av dig. Litear inte på att det blev ok. Sedan kör ja office igen så får vi se. Jag kunde dock se att det stod 0x00000001 men det är kanske ingen skillnad. [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\Installer]"EnableAdminTSRemote"=dword:00000001 Då vet du vad jag gör en stund, medan jag krånglade på kom jag att tänka på att du tillbringat hela Påsken med mig och mina bekymmer. Hur gottgör man det? readme 8.txt
  5. Ok då kör jag, ja det fungerar att uppdatera från windows update sen finns väl inget mer att göra till och med jag håller på att blir less.......... Du däremot är en ängel måste jag säga. Länken du skickade kunde inte installeras på grund av korrigeringspaket Jag fick en hel del information om filer som återställdes. Jag har kopierat dom till ett "anteckningsdokument" som jag inte kan spara ner! jag skulle vilja skicka det dit till dig men att lägga det här kånns som onödigt utrymme. Jag kunde inte få en loggfil på skrivbordet, det kom en svart ruta som fort försvann igen. Vet inte om jag gjort något fel. Gick in i loggboken och kopierade uppgifterna.
  6. Hej. Tack jag får prova det. Först vill jag tala om att jag hittade loggboken. Försökte installera Office 2007 för att få färska uppgifter. Följande hände. Microsoft shared MUI svenska 2007 installationen slutfördes. excel och powerpoint och One note slutfördes. Sedan händer detta: Microsoft Up date för web folders misslyckas och då tar han bort det som lyckades också. Så problemet verkar vara Microsoft Up date för web foldersHändelsetyp: Information Händelsens källa: MsiInstaller Händelsekategori: Ingen Händelse-ID: 11708 Datum: 2010-04-05 Tid: 10:06:33 Användare: DITT-N6DOW26NS8 Dator: DITT-N6DOW26NS8 Beskrivning: Produkt: Microsoft Software Update for Web Folders (Swedish) 12 -- Installationen misslyckades. Mer information finns i Hjälp- och supportcenter på sidan http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. Data: 0000: 7b 39 30 31 32 30 30 30 {9012000 0008: 30 2d 30 30 31 30 2d 30 0-0010-0 0010: 34 31 44 2d 30 30 30 30 41D-0000 0018: 2d 30 30 30 30 30 30 30 -0000000 0020: 46 46 31 43 45 7d FF1CE} Under system vid samma händelse står Händelsetyp: Information Händelsens källa: Service Control Manager Händelsekategori: Ingen Händelse-ID: 7036 Datum: 2010-04-05 Tid: 10:17:50 Användare: Saknas Dator: DITT-N6DOW26NS8 Beskrivning: Tjänsten Windows Installer ändrade tillstånd till stoppad. Mer information finns i Hjälp- och supportcenter på sidan http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. Jag har en Product recoveryCD-rom Windows Home edition-SP1a på instuktionen står att den ska öppnas i BIOS läge. Är det OK.
  7. Godmorgon. Jag har varit inne för manuell borttagning, fanns inget office där. Har kört Windows install clean up, inget office där heller. Vi har ju uppdaterat XP till 4,5 hur hittar jag loggboken du nämnde? Det ser ut att vara min änds utväg.
  8. Hej. jag har bara två rader med den där sifferkombinationen under HKEY och de heter Microsoft software update för webfolders och Microsoft applicatione error report. längre ner i listan finns något so heter Microsoft office list OLEDB 1.0 och Microsoft office list OLEDB 2.0 Om jag går på sök filer Office kommer det upp ganska många menjag kan inte ta bort dom, hittar inte källfilen/källdisken står det. Jag kan inte se att jag har något annat relaterat till office.
  9. Nej jag har inget som heter Microsoft office enterprice 2007. Det foinns inget office överhuvudtaget. Men jag hade på skärtorsdagen. Är den viktigt i sammanhanget? Ska jag köra en systemåterställning för att få tillbaka den? Om den låg där vet jag inte men jag vet att den låg som en nedladdning jag hade gjort. jag är inte så rädd av mig. Du ger så tydliga instruktioner så det går lätt att följa.
  10. Ni har så rätt båda två. det blev inte klart med installeringen. Men jag har inte suttit overksam:-) utan flörsök igen. Nu tar jag bort allt som har med office att göra och följer rådet från er. Spännande jag återkommer.............
  11. Jag håller fortfarande på att försöka installera office 2007 på min dator (Windows XP), vilket ser ganska mörkt ut : Tog nu ett nytt grepp och försökte ladda hem office 2007 servicepack för att se om det hjälpte. Gick dock inte att installera på av ev skadad installationsdatabas. Vad kan det vara och främst vad kan jag göra åt det?
  12. Tekniskt intresserad och jobbar med digital utveckling för ett arkiv. Att vara intresserad är annat än att vara kunnig, eller hur?

  13. Tack snälla du. Antagligen är du långt från Östersund annars skulle jag ha bjudit hem dig:-)
  14. HEj. Jag förstår om du blir less när nästan inget lyckas. Jag har resat bort allt Office med Windows Install Cleaner och det gick bra. när jag tittar under den manuella metoden så är dom borta . En lite knepig grej är att jag hittar inga mappar för Windows installer, det borde jag väl ha inte sant? Någon typ av grund. Varför kan jag installera office 2003 och inte 2007? Installationerna sköter ju sig själv det är bara att skriv a in produktnyckeln och klicka på installera visst? Jag förstår inte det där med loggboken, men det får väl vara nog från mig nu. Duhar haft en ängels tålamod, jag förstår om det ebbar ut. Jag tackar dig så innerligt mycket för allt stöd och hjälp.
  15. Hej igen. Nu har jag kört Windows Installer Clean Up och tog bort allt som har med Office att göra. Det var inga problem i det. Jag starade om och försökte installera Office 2007. Denna gång kom dom vackra gröna rutorna upp som talar om att det händer något. Efter 5:e gröna rutan bröst det igen och texten "ett fel upptäcktes under installationen" och sedan var jag tillbaka på ruta 1. Då installerade jag om filen KB942288-v3-x86.exe vilket ser likadant ut som när jag ladde hem den. Under mappen Patch hittar jag en massa andra KB86...........som inte verkar vara installerade. Sedan har jag ytterligare en fråga. När jag nu tagit bort allt som har med Office att göra borde då inte mappen under C/program också vara borta då? Det är den inte. Hoppas du orkar med mig idag också påskafton och allt............................jag kan bara inte ge upp det är inte det jag är bäst på:-)
  16. Det kom upp en svart ruta när jag klistrade in dina förslag hände ingeting. Skulle det vara en svart ruta med system 32 som skulle komma?
  17. Jo jag gjorde det men fick ändå ett felmedelande. Det stod ingen annat än att det var något fel. Nu tackar jag för idag, du är säkert lika trött som jag. Det får bli nya tag imorgon. Ha det så bra.
  18. Tack Edith, då var det därför jag inte lyckades. Provar nu länken du skickat. Nu har jag provet dena länken och då fick jag bort office 2007 , det förvandlades till ett worddokument och gick lätt att ta bort. Startade om . Frid och fröjd kan man tänka sig. Icke det, även nu när jag försöker installera office 2007 från min skiva får jag felmeddelande. Men inte vad som är fel. Tur det är Påsk och trist väder:-) Kan se i installer att det ligger filer kvar där men eftersom jag inte kommer åt korrigeringsprogammet så kan jag inte avinstallera dom. Vad händer om jag bara tar bort dom? Hur i hela friden ska jag bära mig år??????
  19. Nu ger jag mig för en stund. Remove office 2007 gick inte att ladda hem, jag fick upp ett meddelande om att RegBrowser .dll inte gick att hitta. Återkommer väl under kvällen. Önskar dig en riktigt Glad Påsk. Själv ska jag sura över att jag inte får till det.
  20. Tack snälla då gör jag ett nytt försök. Jag kan inte lova att du slipper mig ännu:-) Men du verkar ju ha en ängels tålamod, jag ska vara rädd om det.
  21. Jag har följt instuktionerna på hur man manuellt tar 2007. Det var när jag skulle gör det som felmeddelndet kom upp. Det är där jag är och röjer hehe!! Har ännu inte lyckats ta bort 2007 testversion. Om jag åter försöker aktivera testversionen, så kommer det ett meddelande som säger att det inte går för jag har inte contact manager, vilket jag tycker borde följa med när jag laddar ner testversionen. Jag är så fruktansvärt envis. Det borde gå att ta bort när det gick att plocka hem. Jag är ytterst tacksam för att du orkar med att supporta mig. Hoppas du orkar fortsätta. Har också försökt gå in i felsäkert läge för att ta bort testen men inte ens det lyckades. Sedan är jag lite nyfiken på om du är en proffssupport eller en godhjärtad medmänniska som stöttar såndan amatörer som mig. Det får jag kanske inte svar på men fråga kan jag ju:-)
  22. Det här hjälpte långt, jag är så tacksam men tror du inte att jag fått upp ett nytt meddelande om korrigeringspaketet se bilaga. Vad i hela friden gör jag för fel tror du? Tack för att du tar dig tid med mig. Vad tror du händer om jag avinstallerar allt som har med Microsoft Office att göra? Jag kan ju i västa fall lägga in 2003 som jag har på skiva. Sabbar jag mycket då tror du? Dok1.doc
×
×
  • Skapa nytt...