Gå till innehåll

Andreas_

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Andreas_

  1. eh **** ingen fattar här alltså, tråkig forum, ****.
  2. det e något konstigt med hur snabbt det går på min bärbara dator med windows 7 installerad ? det är nånting på TJÄNSTER > d.v.s start> kontrollpanelen> Tjänster, vet ej vilken jag brukade inaktivera eller starta då brukar den hålla i sig alltid som max 200kBit/s för jag har juh 2, men nu så börjar den vid 200 och håller i sig några sekunder och sedan så sjunker det till nästan hälften - ungefär mellan 100 och 130, snälla någon som vet exakt vad hur jag ska fixa - starta tjänst i Tjänster på windows kontrollpanelen ? tack.
  3. fixat det redan på ett annat sätt, men tack i alla fall, du kan Låsa/Ta Bort denna topic nu.
  4. tack, men den hittar inte Sök i det mappen utan bara Allmänt och Visning, jag är 100% säker att det är några tjänster som jag kanske stängt av i Tjänster men vet ej vilka jag måste starta för det ska funka?
  5. använder classic start menu, men jag vet att det hänt innan samma sak men det handlar nåt om TJÄNSTER som jag ska starta men kommer ej ihåg vilken, vet ej hur jag ska fixa det?
  6. hejsan, försöker komma åt sök funktion för att söka efter en mapp men så får jag fram det här när jag klickar på start > SÖK: kanske nåt inställning på Start Kontrollpanelen > "Tjänster" jag måste ändra-starta ?
  7. hej. datorn väcks ur vilo/vänte läge helt plötsligt, vet ej varför men kanske (kanske) så kan detta vara för det hittade jag i loggen: Systemet har återställts från strömsparläge. Strömsparlägestid: ‎2010‎-‎05‎-‎02T02:08:52.192907600Z Aktiveringstid: ‎2010‎-‎05‎-‎02T02:24:50.560801800Z Aktiveringskälla: Timer - Windows kör den schemalagda aktiviteten \Microsoft\Windows\Media Center\mcupdate_scheduled som kräver att datorn aktiveras. "Hur stänger jag av detta så inte min bärbara dator startas mitt i natten när jag sover =) ?
  8. från en win7 hemsida: Win7 SP1 rocks Windows 7 Service Pack 1 is unbelievable! I have just installed it and already I've noticed a 25% speed boost. Not only does Windows 7 boot faster, but programs are also noticeably faster as well. FINALLY they have addressed the taskbar issue and it's much better now. Now you don't mistake your running programs for quick-launch programs. RAM is better allocated too, so even with 1GB this thing flies. I never thought I'd say this, but well done Microsoft! http://www.windows7update.com/win7-sp1-rocks.html -- tror ni på detta att sp1 verkligen förbättrar windows 7 mer ? för många eller nästan alla säger att sp1 är inte så bra som alla säger, det är bara massa uppdateringar som redan släppts av windows 7 update.
  9. vad snackar du om? behövs ingen installations-program använde dlink router bara satt i strömen och började surfa och satte lösenord på det, vad har det med det här att göra som jag frågade om Belkin ?
  10. har juh aldrig installerat dlink routern för att det var trådlös router,
  11. avinstallera d-link ? hur avinstallerar man det då?
  12. men jag vill ha så som jag hade på dlink exakt samma lösenord, är det nåt fel jag gör?
  13. jaha för på dlink så kunde jag bytta till alla bokstäver jag ville, men menar du att det ej går på Belkin att bytta till $2_2
  14. Hej - använt d-link router i flera år och väldigt nöjd med den men den gick sönder och nu använder jag Belkin och jag är rätt nöjd med den, inte lika nöjd som med dlink men ändå=) på dlink har jag kunnat bytta lösenord till $2_2 men när jag försöker bytta det till Belkin router också så står det: Invalid Characters, varför funkar det på dlink men ej på Belkin? hjälp snälla. tack.
×
×
  • Skapa nytt...