Gå till innehåll

Andreas 75

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Andreas 75's Achievements

(1/8)

  1. Jadå! Här är sidan med info (exakt det problem jag upplevde) Packard & Bell Supportsida och här är patchen Patch AMD USB Filter driver Synd bara att att jag inte hittade den redan när jag jag upptäckte det i höstas, har iof inte ägnat så himla mycket tid åt problemet då jag trodde det var skrivaren som inte klarade win 7 (körde ju win 7 då, men är nu tillbaks till vista), men bättre sent än aldrig Återstår att se om det fungerar även när jag uppgraderar till win7 igen.
  2. Problemet nu löst, hittade en patch hos Packard Bell som löste just detta problem Synd bara att jag inte hittade den tidigare för den hade funnits ute ett bra tag, hade sparat mycket tid för mig. Tack så mycket för all hjälp
  3. Tyvärr så hjälpte inte detta heller, det vägrar fortfarande att skriva ut:(
  4. Nej, det gör ingen skillnad om jag stänger av UAC. Felsökaren hittar inget fel i alla fall. Provade till och med att stänga av skrivare men felsökaren hittade inget fel då heller. Mjukvaran som medföljde samsungen känner dock av att den är avstängd.
  5. Den har jag kört igenom tidigare, gjorde det nu igen och den hittar inget fel, trots att det finns ett dokument i utskriftshanteraren, som har statusen "skriver ut" men det går inte att skriva ut i alla fall. Som jag skrev i första inlägget så fungerar scanner och kopiatorn felfritt, den skickar scannade dokument till skrivaren utan problem, så kommunikationen den vägen är ok.
  6. Ja detta ett skumt fel. Var finns Felsökning ? Någonstans under kontrollpanelen gissar jag men kan inte hitta den?
  7. Jag har problem med att skriva ut dokument i windows. Jag har sedan tidigare en sationär Dell med Win XP, med en HP laserjet 1018, denna fungerade utmärkt med ovansående dator. Jag köpte en Packar & Bell laptopp Easynote SL81-B-550-NC i höstas med Vista installerat, i köpet ingick en uppgradering till Win 7 som jag beställde. Nu till problemet, jag får inte skrivaren att fungera, har provat både vista & win 7, doumenten skickas till skrivaren utan felmeddelande men den skriver inte ut. Kontaktade HP om detta och de sa att det kunde vara något med drivrutinen och att det skulle komma en uppdatering. Började tröttna på att vänta så jag köpte en ny multifunktion skrivare Samsung SCX-4300 i helgen och installerade den, men det är samma sak med den dokumenten skickas till skrivaren men den skriver inte ut, inga felmeddelande heller. Det fungerar utmärkt att både scanna och kopiera med den. Har installerat den på min gamla sationära dator och där fungerar den utmärkt så skrivaren är ok. Samsung har en programvara dä man ser statusen "redo" och "energisparläge" osv så kommunikation finns ju mellan datorn och skrivaren. Har provat den nya både in vista & win 7 samma sak med båda. Både vista och win 7 hittar båda skrivarna automatiskt. USB portarna på datorn är ok då de fungerar med andra tillbehör. Känns rent spontant som om det är windows som spökar för mig. Tänkte kolla här och hoppas att det finns någon kunnig här inne som har någon aning om vad det kan vara för fel?
×
×
  • Skapa nytt...