Gå till innehåll

nook

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av nook

  1. Coolt. Dock så hade de inga troubleshooters som passade.
  2. Gjorde nyligen en ominstallation av XP och nu dyker inte de senast använda programmen upp i startmenyn. Jag har gjort alla inställningar som behövs i menyerna så problemet torde finnas i registret. Har googlat hit och dit och hittat några nycklar man kan ändra tex "NoStartMenuMFUprogramsList" och "NoInstrumentation". Men även om jag avaktiverar alla instanser av dessa så dyker det fortfarande inte upp några program. Någon som har någon idé om andra nycklar som kan ställa till det?
  3. Ååååå.. men Jesus och hans bror. Min mail har varit inställd på POP3, men att den inte ska ta bort meddelanden från servern. Så jag har gått och trott det varit IMAP. Jahaja. Då är det bara till att bryta upp, kamma sig och börja om. Tack för all hjälp. Ska kolla upp TB portable!
  4. Tack för alla svar. Men med IMAP så vet väl klienten på sin höjd vilka meddelanden som blivit lästa och inte. Jag skulle även vilja att följande synkades: - Alla mappar (ändra i en klient och det ändras i den andra) - Skickade mail (Skicka från en och det dyker upp som skickat i den andra) - Epostregler Jag använder dropbox till vardags och är torsk på synkningen. Det skulle vara nice med email som funkade likadant. Jag har läst om hur man kan synka thunderbird-profilen med hjälp av tex dropbox. Så frågan är då om den profilen, tillsammans med IMAP, kommer synka allt det som jag nämnde?
  5. Visste inte riktigt var jag skulle posta den här tråden men nu hamnade den här. Jag jobbar på några olika datorer som har antingen XP eller Vista (förhoppningsvis snart bytt mot Windows 7) och jag skulle vilja synkronisera min email så att den såg exakt lika ut på alla maskiner (dvs att de visar mappar och mail, läst/oläst likadant i alla klienter). Som det är nu så agerar ena datorn huvudklient (Outlook express) och jag tvingas använda webbmail på den andra vilket suger många tjocka hästhovar. Jag har en emailadress via mitt webbhotell plus en hotmail-adress och kontrollerar båda från outlook express (det må vara ett gammalt program men det funkar klockrent). Jag gissar att exchange fungerar på så vis men jag vet inte om jag kan använda det (kostar väl pengar också). Så. Min fråga blir alltså. Finns det någon email-klient som kan installeras på både XP och Vista som kan synkronisera flera emailkonton, både från webbhotell och tex hotmail? Den ska alltså tanka ner mailen så att all hantering går snabbt och man kan jobba offline mm. Alltså inga browserlösningar. tjo
  6. Hej. Hoppas detta är ett bra forum! Jag har en dator med dubbla XP installerat. Jag tror det är gjort med XP:s inbyggda funktion för sådant. När jag startar datorn får jag upp en meny (typ dos) där jag kan välja operativsystem och en nedräkning startas. Jag skulle vilja blåsa ut det ena av dessa och installera ett nytt fräscht istället för det, men alltså ha kvar det andra. Hur går jag tillväga?
×
×
  • Skapa nytt...