Gå till innehåll

showerguy

Medlem
  • Innehållsantal

    28
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Inte valt

showerguy's Achievements

(1/8)

  1. Bläckfisken hade rätt IGEN! Spanien är Europa mästare och Världsmästare! Grattis till er! Matchen i helhet: Skit tråkig.
  2. Jag bryr mig inte vilket lag som vinner. Det viktigaste är att Europa är i finalen! Jag håller på bläckfisken som har tippat alla rätt hittills. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/vm2010/article7434364.ab
  3. Vilket land vinner FotbollsVM 2010? Spanien, Holland, Argentina, Brasilien, Tyskland, Uruguay, Paraguay, Ghana. Tippa! Nu har ni chansen!
  4. Tack och Grattis! Mm jag hoppar på flera tävlingar! Kanske t.o.m en film som handlar om speciella teman.
  5. Spanien floppar i år! Tyskland tar hem VM 2010! Anfall är bästa försvar. Bara jag som tycker att VM är tråkigt? Händer inget. Alla lag försvarar sig. Det blir inga mål. Tyskland = Attack!
  6. showerguy

    Fotbolls-VM 2010

    Vad tycker ni om Fotbolls-VM? Vilka vinner och vilka floppar!? Jag tror att Sydkorea kommer ta hem det. En säker och klar vinst mot Grekland idag med 2-0.
  7. Tycker precis samma sak. Firefox känns "allmänt" segt just nu. Får väl prova på 3.6.4
  8. Tror det blir någon hemlig gäst. Eftersom det är Fotbolls-VM kanske man kan tänka sig att Zlatan kommer dit? Fast chansen är liten. Vem vet, kanske i framtiden kan alltomwindows åka ner till Dreamhack och göra reklam, tävlingar och mycket mera. Microsoft brukar inte vara där så.
  9. Vad ska man göra då? Aja jag lovar att jag lägger upp rapporten om jag blir bannad! xD
  10. Läste samma sak på Aftonbladet. Hur ska man tro på det där? Hur många har testat det?
  11. Mm förstår dig till 100 %. Lite synd att man inte har något att säga till om. Har flera polare som har blivit bannade på Battlefield pågrund av Punkbuster som är det sämsta som finns där ute. Men som konsument borde man väl ändå ha rätt tycker man? Nu kan jag inte så mycket rättskunskap så det är svårt att säga men finns det någon som vet vad man ska göra i såna här fall? Där man blir bannad när man är helt oskyldig?
  12. Ja du Jarru. Men samtidigt så kan det behövas lite scener i spelen. Kommer själv ihåg varje filmscen i Zelda Ocarina of Time till Nintendo 65. Nostalgi!
  13. Diablo 3 kommer nog ta ett tag. Det jag gillar med Blizzard är att dom väntar och gör ett perfekt spel. Nu är jag rädd för att Diablo 3 kommer bli för lätt för oss Hardcore Gamers. Diablo ska vara svårt och det ska ta lång tid!
  14. Tack så mycket. Får testa mig fram.
  15. Min bild kanske inte passar direkt som en bakgrundsbild men jag använde den tidigare och jag tyckte om den. Det verkar vara ganska jämt i tävlingen. Man kanske i framtiden kan låta dom ansvariga för tävlingen välja ut 10-20 bidrag av dom som kommit in sedan får folket rösta. Nu blev det lite för många bidrag (tycker jag). Men jag gillar tävlingar och jag är glad att många gillar min vår bild.
×
×
  • Skapa nytt...