Gå till innehåll

sun3

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

sun3's Achievements

(1/8)

  1. Det är så att Adobe har fixat att man kan tillverka en app i flash-programmet för iphone.
  2. Självklart måste Apple godkänna produkten, men först måste man ju tillverka den. Tillverkningen är väll inte så svårt (antar jag, vet inte, då jag aldrig tillerkat en app ^^) men man måste ju få allt att sammarbeta =)
  3. http://www.adobe.com/devnet/logged_in/abansod_iphone.html
  4. Hej, Är det svårt att få en app, som är tillverkad i flash, att integrera med exempelvis klockan, kalendern och bilderna osv i Iphone? Måste man kunna koda, eller finns det något lätt sätt? Någon som har tillverkat en app i flash och har några tipps att ge? Mvh Tony
  5. Kontaktade bbb och dom fixade dynamiskt åt mig istället =) så funkar klockrent nu! Men stort Tack ska ni andra ha ändå =) ha det!
  6. Efter att jag fyllt i den statiska adressen, så testar jag internetanslutningen.. Jag har kollat och båda datorerna har fått var sitt ip 192.168.0.1 och 192.168.0.2 Dns och dhcp-servrar har jag fått samma nr på båda datorer 192.168.1.1
  7. Ip adresserna är 192.168.1.2 och 192.168.1.3
  8. Beställt har jag inte gjort, men har haft statisk länge, ända sedan det var bostream. När jag "installerar" routern via cd:n så väljs alternativet erhåll ip-adress automatiskt (På egenskaper (tcp/ip)). Tror routern fyller i en dynamisk adress då. Och sen efteråt får jag skriva in mitt ip, nätmask mm. som kommer från bbb. Får då meddelandet att det misslyckades, vette skjutton vad det är för fel. Är det inte så att routern ska använda min statiska ip och skicka signaler till bbb, och sen skicka ut olika ip till mina 2 datorer? Jag har en lång kabel från jacket till modemet, kan detta bli ett problem? Nätet funkar ju som vanligt med modemet och har samma långa sladd, så borde inte vara det. När jag testar internet anslutningen med installations cd:n. så blinkar inga lampor under 1 min (men alla lyser som dom ska). Efter ca 1 min, så slocknar lamporna bak på datorn, samt routerns lampor blir orange. Efter ca 20 sek tänds allt igen och efter ca 10 sek till, så blinkar de lampor som ska blinka (på modem, router och bak på datorn).
  9. Hej igen! Tack för alla tipsen som jag har fått. Har nu bestämt mig att införskaffat mig en ny router och köra trådlöst, men får meddelandet att anslutningen till internet misslyckades. Nån som vet andra alternativ att få igång en router än att använda cd:n som följde med? Har en netgear wireless - N 300 wnr2000. Cd skivan ser automatiskt att jag har en statisk ip- och ber mig fylla i all information, men ändå misslyckas det. Kan det vara fel på kablarna? Tack!
  10. Jag har markerat:: använd följande adress(er) på IPv4 och fyllt i allt. Men sen har jag äevn ett IPv6 som är aktiverat:erhåll automatiskt. Kan man blocka denna på något sätt?
  11. Datorn som funkar visar fysisk adress 00-30 osv (olika siffror och bokstäver) ip, nätmas, gateway och dns servar. Den andre visar Beskrivning: microsoft 6to4 adapter Tillstånd: frånkopplad Fysisk adress är nästan bara 0:or hela vägen. autokonfiguration aktiverad samt visar dns servrar, dock ej ip, nätmask och gateway. När jag kollar status på den nya datorn tar den emot (fast än små mängder) data trafik från modemet. dock ej lika mycket som den sänder.
  12. Har provat att stänga av modemet, men får det ändå inte att funka. Har testat att avinstallera alla antivirus prog, Hjälpte för personer med samma problem (vista) fast inte för mig. Hjälp mig någon!
  13. Har inte testat det, men det kan ju funka. Testade även via kommandokolten, som du tidigare skrev, men fick svaret: åtgärden misslyckades, eftersom inget nätverkskort är i ett tillstånd som tillåter åtgärden. Så jag provar nu istället att stänga den 30 min så får vi se =) Tack för alla tipsen
  14. Behöver ingen hjälp med routern, då den inte funkade. Frågan är varför jag inte längre får internet att funka via kabel från modemet?
  15. Jag har statisk ip. En ip-adress, gateway och nätmask. Har ett modem med 4 portar(alla till datorer), tog ur sladden från den gamla datorn till den nya utan att ändra port. Fanns ett "enkelt" installations program till routern, men den vägrade acceptera att jag skrev in rätt ip-adress nätmask etc, så fick inte internet att funka för någon dator.. Är en d-link 615 och läste på en del forum att det ska vara krångel med dessa routrar. Jag installerade routern (hoppade över steget om internet) och sen hade inställningarna bytts till erhåll ip auto. Så eftersom jag inte fick det att funka ändå, så bytte jag tillbaka till: använd följande ip, och efter det funkade bara en dators nät.
×
×
  • Skapa nytt...