Nilsson

Medlem
 • Posts

  792
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nilsson's Achievements

(6/8)

 1. Det går inte att starta wifi förrän du har tryckt på ON knappen på din bärbara dator, dvs inte på skärmen utan man trycker med fingret på en knapp, antingen åt sidan eller fram där det skall stå ON - OFF , Wifi, då skall det gå.
 2. Vill hellre växla till det gamla forumet. Skulle det gå Andreas ?
 3. Ja, men BIOS var redan uppdaterad !!! Någon annan som vet hur man fixar det här irriterande problemet ?
 4. Hej. Ända sedan jag uppgraderade från win8.1 till windows 10 så hittar inte win10 min webbkamera Jag har en acer aspire switch 10 och har försökt med det mesta men inget verkar fungera, och på Acer drivers hemsida så verkar det inte finnas något. Hoppas någon kan hjälpa mig med denna irriterande problem ?
 5. Har redan gjort en färgkalbrering och det hjälpte inte. Acer Aspire Switch 10 heter datorn och grafikkortet är inte trasig då det fungerar med windows 8.1 ?
 6. Som sagt jag har letat på det mesta och prövat mycket men det löste inte problemet. Någon annan som vet hur man fixar denna irriterande problem på win10 ?
 7. på Energialternativ så är den AV på båda alternativen. Så det kan inte vara det som är problemet !! Någon annan som vet hur man fixar denna problem? För det är väldigt irriterande oavsett vad man gör på datorn surfar eller annat, så ändras ljusstyrkan ibland ?
 8. Japp. alla de senaste drivrutiner är installerade Någon annan som vet hur man fixar detta irriterande problem ?
 9. Finns ingen alternativ där för att kunna fixa det här irriterande problemet. Någon annan som vet/kan hur man gör ?
 10. Hej. Någon som kan förklara varför ljuset ändras på bildskärmen på windows 10, dvs när jag surfar så blir den automatiskt ljusare och när jag stänger Internet och är bara på skrivbordet så blir den mörkare? På vissa ställen så blir den ljusare och andra ställen mörkare på windows 10 ? Hur stänger man av det här ?
 11. Vad f*n alltså, nu har det börjat hända igen Och den här gången så sa han att det inte gick att fixa, men jag vet att det går att fixa för det var samma problem, det stog samma sak: System resuming... Snälla någon som vet hur jag kan fixa det, jag menar datanissen sa att han fixade det och att problemet var att jag hade windows10 på c-hårddisk och windows7 på d-hårddisk, så det var därför det inte gick att starta om datorn på korrekt sätt för datorn visste inte vilket operativsystem som den skulle startas med. Så snälla hoppas någon kan hjälpa mig för jag har alla familjefoton och all jobb dokument och allt annat viktigt sparad där. ?
 12. Men finns det något sätt att installera windows10 utan appar och utan all windows store och allt det där ?
 13. Jag har Version 1511 men OS:version så har jag den gamla 10586.104. Är det bättre att delta och uppdatera OS:version eller inte ?
 14. Men är det någon som kan förklara eller rättare sagt hjälpa mig om varför jag har fastnat vid version 10586.104 version av Windows 10 ? När jag söker på windows-uppdateringar så hittar den inga nyare versioner ? Version: 1511 OS:version: 10586.104