Korpen

Medlem
 • Innehållsantal

  80
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Om Korpen

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Yippie Kay Yay det fungerade utmärkt reg filen var kanon..tack så mycket
 2. Tack visste det skulle vara nåt i registret och tack för alla svar..ska ladda ner teg filen idag och köra den
 3. Najs att höra..något speciellt man måste göra för att få den att funka med hotmail eller är det bara att låta MS office outlook söka automatiskt?
 4. Hej märkte att Windows fotovisare var borta och den fanns heller inte med i "öppna med" utanbilderna visas i windows 10 appen. jag trivs så bra med Windows fotovisare, hur får jag fram den för den borde finnas gömd någonstans..Vänliga hälsningar
 5. Ja den upphörde samma datum som det stod i länken, läst den förut..undrar om jag kan köra hotmail med Microsoft office mail?
 6. Comhem har slutat med sin e-post tjänst så undrar om jag jag kan använda den till min hotmai/Outlook istället för jag är van den e-post som MS Office 2007 hade?
 7. Tack håller på och drar ner ISO-filen nu..synd att det inte står om det är version 1703 någonstans, hoppas MS hunnit byta ut från föregående version Tack till er båda
 8. Hej undrar om det går att ladda ner Windows 10 version 1703 som ISO-fil, om det går skulle jag uppskatta en direktlänk..
 9. Kirrat..tackar och bugar
 10. Okey då tar jag ner den direkt..Tackar så mycket..
 11. Hej när jag går in på Windows Update står det, skaffa Creators Update nu..är det den slutgiltiga och skarpa versionen eller en Beta version? Med vänlig hälsning Korpen
 12. Tack för svaren, är rätt nyfiken på 1703..med tack alla..
 13. Hej någon som vet när Windows 10 build 1703 kommer?
 14. Hej LightningStrike har du någon direktlänk? och är det senaste versionen av Windows 10?
 15. Tack har senaste versionen nu, fick den inte i morse men gjorde en manuell sökning då kom 1607 som jag anade att den skulle heta..