Gå till innehåll

ilsevilse

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av ilsevilse

  1. Det var redan förvalt, blev med andra ord ingen förändring. Jag kan inte välja några aero-teman eller windows 7 basic.
  2. Hej! Jag har fått lite problem med utseendet på mitt aktivitetsfält och fönsterna i Windows 7. Dessa har plötsligt blivit grå och jag kan inte längre välja några andra teman. Så här ser aktivitetsfältet ut: Och så här ser mina fönster och alternativet för teman ut: Några idéer om vad det kan bero på? Har inte blivit bättre efter att jag uppdaterat datorn. MVH Cecilia
  3. Det verkar som att allting fungerar nu. Jag behövde inte installera några drivrutiner när jag startade datorn nu och den hittar olika enheter och skrivare. Jag återkommer om det inte fungerar men förhoppningsvis behövs det inte! Tack än en gån!
  4. Ehm, när jag går in på Enheter och skrivare så finns där noll objekt TROTS att daorn hittar en ljudenhet till efter installationen av drivrutinerna...
  5. Eller ja, rättelse: Det fungerar efter att jag installerat drivrutinerna, ända till jag stänger datorn. När jag sedan startar den nästa gång så måste jag installera dem igen för att det ska fungera. Kan man kringgå detta på något sätt?
  6. Det fungerade! Ljudet strömmar från mina högtalare nu Tack så hemskt mycket för hjälpen allesammans!!!
  7. Måste fylla i nån survey för att få lov att ladda ner...
  8. SIW hjälpte. Under Motherboard står det: Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P3-AE5 Version Rev 1.xx
  9. Det är där det står "okänd". Funderar på att skruva av sidan för att kolla moderkortet...
  10. IDet är: 63-0120-000001-00101111-072706-ATHLON64$A0593000_BIOS DATE: 07/27/06 18:27:39 VER: 08.00.12 Nä, datorns delar plockades ihop för att passa ett litet chassi och eftersom jag kunde, om möjligt, ännu mindre om datorer när jag införskaffade min dator så överlät jag ihopplockandet till de i datoraffären. Ett litet misstag som märks vid sådana här tillfällen... :/
  11. Inte en enda träff. Står en massa siffror och sen Athlon mitt i alltihopa. Har detta någon betydelse?
  12. Jag provade men det kunde inte identifiera problemet...
  13. Mja, det är en ihopplockad modell. När jag kollar moderkortet i everest så står det okänd. Där står dock ett morderkorts ID om det hjälper?
  14. Hej! Hittade ingen information om detta i någon annan tråd. Jag har nyligen installerat Windows 7 (hade förrut XP) och nu fungerar inte ljudet. Jag kan inte speciellt mycket om sådant här men jag har försökt att hitta drivrutiner till mitt ljudkort. I EVEREST står det under ljudkort "Digitalt ljud (S/PDIF) (2- High" men för bara ett par timmar sedan stod det märkligt nog "VIA VT82378A/8251 High Definition Audio Controller". Har försökt leta på viaarena.com men inte hittat något som stämmer överens med det ljudkortet. Jag har installerat alla uppdateringar till windows men detta hjälpte inte. Någon som vet vilka drivrutiner jag behöver eller om det är något annat fel? Oerhört frustrerande med avsaknad av ljud så är tacksam för hjälp! =)
×
×
  • Skapa nytt...