Gå till innehåll

BSJ

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av BSJ

  1. Använder Vista och Kaspersky 2010. Min webb-läsare är IE7. Vid surfning, ex på Tradera eller Ebay eller Blocket tar det tid innan en uppklickad sida visas. Har fått känslan av att något av de installerade programmen scannar av varje sida innan den visas - man kan nästan höra det på datorns verksamhet. Har en annan dator med ungefär samma prestanda, men med XP och Norton installerade och med Firefox som webb-läsare. Här finns inte alls samma problem, utan klickade sidor visas snabbt. Misstänker att skillnaden kan vara webb-läsaren. Någon som har en bra teori?
  2. Hej! Lätt som en plätt - om man vet varför och hur! T o m jag har nu lyckats installera Adobe Flash Player's senaste version. Skippat är IE 64-bitars och jag lovar att inte röra UAC. Tack till den kunniga panelen - Mats H, e-son och si3rra! Staffan
  3. Hej! Jag kör 64-bitars operativsystem och 64-bitars Explorer! Vad innebär UAC? M v h Staffan
  4. Den här webb-platsen vill installera följande tillägg: Adobe Flash Player Installer från Adobe Systems Incorporated. Om du litar på webb-platsen........... Denna upplysning har fått mig att försöka installera detta tilläggsprogram många gånger, men min dator accepterar inte denna installation. Någonstans i operativsystemet (Windows Vista) finns en spärr, men den har jag inte lyckats finna och häva. Har provat att inaktivera det skyddade läget för Internet med negativt resultat. Mitt antivirusprogram är Kaspersky 2010. Någon som har ett bra förslag?
×
×
  • Skapa nytt...