Gå till innehåll

hjula20

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

hjula20's Achievements

(1/8)

  1. Har en .dat-fil som jag antar är Mac. Hur / med vilket program öppnar jag den och sparar ner sen så jag kan se den i Win? Tack!
  2. Har win 7. Jag tror inte att något gjort något! Testade det du skrev ovan. Hjälpte tyvärr inte. Fick efter div nyinstallering av programvara mm av IT fjärr, hit dem och de kunde inte hitta något fel. Slutsats utsliten rollermouse.Så det blir en ny. Tack för hjälpen!
  3. Stationär Osäker på vilket Win?
  4. Har vanlig med sladd samt roller mouse Det jag kan se samt vad IT avd säger så är de korrekt installerade.
  5. Har fått problem med höger och vänster knapp på musen. När jag använder vänster knapp som vanligt får jag upp högerknappens snabbkommandon?? Plus att vänster knapp inte fungerar?? Har kollat i kontrollpanelen och knapparna är inte omkastade. Hittar inget annat fel. It avdelningen på jobbet kan heller inte hjälpa till?? Vad ska man göra??
  6. Vid nyinstallation av datorn försvann alla kontakter i Outlook 2007. Det gör mig tokig! Har inte Exchange. Jag behöver hjälp med detta! Hur ska jag gå tillväga? Tack!
  7. Hej! Nu har allt löst sig av ngn anledning!? Jag har inte gjort något förutom återställde datorn till en tidigare tidpunkt!! Så nu ser jag historiken!!
  8. Hej! Jag har testat allt som nämnts här och jag kan fortfarande inte se mina besökta sidor i Historiken? Vad ska jag göra nu? Någon som har något förslag? Tacksam för hjälp! :-) :-)
  9. Hej! Jag har testat allt ovan och jag kan fortfarande inte se mina besökta sidor i Historiken? Vad ska jag göra nu? Någon som har något förslag? Tacksam för hjälp! :-) :-)
  10. Kan inte se webb historik ? Jag hade det problemet länge i IE9. Sedan jämförde jag div inställningar med en annans dator där det fungerade och ändrade en del. Då började det fungera. Varför vet jag inte exakt! Så här kommer ett högst amatörtips som man kan testa. Gå in på: Verktyg, Internet alternativ, Sekretess Ändra inställningar till Avancerat (mellan) Klicka bort Åsidosatt automatisk cookie-hantering. samt klicka bort tillåt sessions-cookies Plus kolla ovan inläggs tips! För mig fungerade det!
  11. Hej igen! Det jag vill göra är att skapa en distributionslista genom att ta de adresser som finns i ett mail jag fått. Det har fungerat tidigare med att kopiera in dem i "välj medlemmar,medlemmar" sedan har det varit klart. Nu går det inte?? Jag är inte 100 på hur jag ska göra en distributionslista med det du föreslår, har frsökt men är ingen stor data haj!! Kan du förklara vidare eller har du något annat tips? tack!
  12. Hej! Tack för svar. Jag har 2007. Enl hjälpen står det att man ska kunna få in mailadresser som inte finns i kontaktlistan, men det fungerar ändå inte! Jag ska försöka med det du föreslår. Annars hör jag av mig igen! :-) :-) Tack och hej!
  13. När jag ska skapa en distributionslista med adresser från ett mail, så blir det ofta att jag får svaret MS Outlook känner inte igen ++? Hur gör jag för att inte behöva lägga in dem i kontakter först? Är det någon som vet??
  14. Hejsan! Jag har en fråga som gäller Outlook. När jag ska göra distributionslista med adresser från ett mail, så blir det ofta att jag får svaret MS Outlook känner inte igen ++ när jag ska lägga till medlemmar. Hur ska jag göra för komma ifrån detta? Utan att lägga till dem i min kontaktbok? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...