Gå till innehåll

Windowsanvändaren

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Windowsanvändaren

  1. Jag misslyckades med att installera IE8, när jag kollade i systemloggen så stod det att det var för att det inte gick att skriva en nyckel i registret men det stod inte vilken nyckel... Finns det nåt sätt att leta i registryt efter delar av registryt där man inte har full behörighet? Jag kan inte uppgradera eller avinstallera Microsoft security essentials eller Windows live essentials heller.
  2. Nog är det tänkt att det ska gå. Tyvärr har vi ingen support då vi är 25 man i företaget, jag är dessutom först ut med både 64-bitars system och med Windows 7. Jag lyckades faktiskt själv lista ut problemet Jag ändrade ägare på katalogen Användare från administrator till mig själv och då fanns ändringarna kvar dan efter.
  3. Jag har fått windows 7 på jobbet. Första dan: jag gör en massa inställningar, andra dan: inställningarna har försvunnit :-( Mappen med mitt namn i mappen som heter Användare har ett hänglås på sig, kan det vara orsaken? Inga felmeddelanden har visats, alla inställningar är bara borta när jag loggar in igen.
  4. Hur vet man vad de olika symbolerna i utforskaren betyder? Jag har mappar som har ett litet hänglåsbredvid sig, vad betyder det?
×
×
  • Skapa nytt...