Gå till innehåll

winsjuan

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av winsjuan

  1. Jag tackar för svaren - känner mig lite mer lugn nu över att det inte verkar vara så farligt eller skadligt för datorn.
  2. Hej är det någon som vet om Babylon search - är det något slags virus eller enbart en sök toolbar som är ofarligt?
  3. Har en laptop med två lika stora hårddiskar - misstänker att det är något som inte här helt bra med den hårddisk som startar upp datorn. Funderar därför nu på att göra en systemavbildning av den till den andra hårddisken för att sedan kunna prova att starta upp från hårddisk nr 2 istället. Är detta något som kan funka i praktiken...? Smått helpless
  4. Aha där ser man då har jag fått en felaktig bild helt enkelt. Tack för att du redde ut det för mig! Då tar jag och provar att installer om programmen helt enkelt och testar om med kompvyn. Ingen ide och hålla på med virtuellt i så fall Tänkte först prova att lägga in XP virtuellt men det är ju så jädrans stökigt att lägga in XP då man aldrig får med installations CD längre
  5. En fundering som jag hoppas någon kan stilla min nyfikenhet på. Har en 64bit win 7 premium - men om jag har förstått det hela korrekt så är det svårt att få gamla program att fungera (i kompvyn alltså) i denna version jämfört med 32bit...? Långsökt tanke säkert - men skulle man kunna lägga in Virtuel PC på nuvarande 64bit och sedan installera 32bit versionen där? Eller finns det enklare sätt att lösa det delikata problemet med att åtminstonde kunna köra några "äldre" program på ny dator?
  6. Okej, då provar jag med att avinstallera och sedan installera den nya drivrutinen. Men det blir inget galet om man väljer att avinstallera hela (alltså inkl skärm)?
  7. Aha, på så vis, jag valde ju så klart att den skulle hitta själv... men tackar. Har nu laddat ner drivrutinen och installerat den MEN när jag går in och kollar på Egenskaperna för grafikkortet så står det fortfarande Version 8.16.11.8798 och sen står det 2009-11-13 över. Men tror du att senaste versionen ändå har blivit installerad?
  8. Det verkar bara vara Aktivitetshanteraren och HDtune som körs just nu för det är bara de som ändrar siffror, de övriga står på 00
  9. Har provat att ta de senaste drivrutinerna från Nvidias hemsida men där hänvisar de direkt tillbaka till Fujitsu. Har även testat att uppdatera grafikkort därifrån. Körde "Cecilias" tips (DeskUpdate) och det enda som behövde uppdateras var något med Bluetooth:en ... Har nu även kört HDtune, är inte så haj på det här så "förstår" inte Benchmark resultatet... Däremot verkar den ha hittat något under fliken Health. Där står det nämligen (gulmarkerad): (05) Reallocated Sector Count 199 (Current) 199 (Worst) 140 (Threshold) 6 (Data) warning (Status) Vad tusan innebär det?!? Provar även att köra Error scan på HDtune så länge.
  10. Nu är jag riktigt frusterad över att min nyinköpa laptop fryser skärmbilden i tid och otid! Ibland hinner man bara arbeta 10 min och ibland över 1 h. Idag har den i princip hängt sig 10 ggr! Det som händer är att skärmbilden helt plötsligt fryser. Är inte helt säker men ibland undrar jag om det bara är själva "skärmen" som knasar och att datorn jobbar på ändå för har ett mobilt modem som blinkar med sina olika anslutningsblink... Det enda man kan göra när det här uppstår är att hålla inne on/off-knappen och börja om från början, känns så klart inte bra då detta inte bör vara bra för datorn i längden... Snälla, är det någon som har bra tips och idéer om vad detta kan bero på och hur man får bukt på det?!? Det är en Fujitsu Lifebook NH570 med i5 M430 2,27 GHz Win7 home premium 64 bitars, 6 GB Ram och Nvidia GeForce GT 330M Windows är uppdaterat med allt det senaste.
×
×
  • Skapa nytt...