Hamilton_Swede

Medlem
 • Innehållsantal

  23
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Hamilton_Swede

 • Rank

 1. Spikat upp kablar i flickvännens nya lägenhet.

 2. Jag har nu köpt en Belkin Play. Jag har ännu inte hunnit testa den för jag har inte kommit hem ännu. Men så fort jag vet uppdaterar jag er :-)
 3. Oj oj oj. Vilka sköna personer det finns här. Ni har troligen löst mitt problem innan jag ens har hunnit köpa en router :-) Jag tackar, bockar, bugar och niger :-)
 4. E-son: Om de är Telia som isp vet jag inte. Allt jag vet är att jag har Bredbandsbolaget som internetleverantör och det är deras modem jag fick när jag skaffade det :-)
 5. Hej alla glada. Jag har igår fixat med hjälp av en person på detta forum att koppla in tjejens externa HDD i hennes router och det funkar utmärkt. Nu är jag avundsjuk och vill göra likadant i mitt hem. Men nu är problemet att jag har ingen router utan bara ADSL modem med inbyggt trådlöst internet ifrån Bredbandsbolaget. Så jag tänkte köpa en router med USB och placera den i köket med min externa HDD. Men nu enligt andra sidor så kan man inte köpa vilken router som helst utan den ska vara kompatibel med modemet om det ska funka. Hur ska jag veta om det är kompatibelt? Ska jag köpa samma m
 6. Tack E-Son. Det funkar helt utmärkt nu. Jag/vi tackar för hjälpen. Jag kommer att skapa en ny tråd i samma ämne fast lite annorlunda. Om du vet svaret där så kollar gärna in. Ännu en gång, mkt tack :-)
 7. Så nu är jag hemma hos tjejen. Hennes router heter D-LINK DIR-635
 8. Hej. Jag vet inte om jag kommit rätt men jag gillar folket här och dom har hjälpt mig dom senaste gångerna. Iaf. Jag försöker hjälpa flickvännen med att koppla en extern hdd i hennes trådlösa router via USB så hon slipper kånka runt på den hela tiden och i stället ska nå den via nätverket. Men när jag tittar i datorn så jag kan inte se hdd i nätverket. Jag vet inte om det är speciella inställningar man måste göra först isf vad och vart? Hennes hdd är en liten med usb kabel och får sin ström från datorn i vanliga fall, kan de bero på de isf? Allt jag vet ärt att hon har winsows 7 på dato
 9. Hittade nu hur man gjorde. Visade sig vara Tab knappen man skulle trycka för att få bootmenyn. Tack ska du ha ändå :-)
 10. Jo jag ändrade i bios så att den skulle boota fråb usb men det funkar inte. Testade nyss usb stickan på min gamla dator i fall att om den skulle vara trasig men så är inte fallet. Stickan funkar perfekt.
 11. Hejsan. Ni har säkert diskuterat detta innan men har inte hittat nån länk. Jag skaffat en Asus Eee 1008P Seashell Karim Raschid. http://www.asus.se/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1008P_Seashell_Karim_Rashid_Collection/ Datorn har bara windows 7 starter som OS och vill installera windows 7 ultimate. Windows 7 Ultimate har jag på en bootbar usb sticka och har fungerat på min gamla dator. Problemet här nu är att det går inte bootar från USB på min nya (asus). Allt den gör är att läsa ett litet tag och sen "strunta" i det och laddar från hårddisken som vanligt. Jag har ändrat bootordningen till usb´n m
 12. Nä jag har ingen bekant som har en likada dator som jag. Den närmsta handlaren är 6 mil ifrån mitt så de går inte de heller.
 13. Hej allihopa. Måste först fjäska lite med att säga att detta är en förbannat bra sida. Haft en del problem och så gott som alla har löst sig. Men nu till ett nytt problem :-( Så nu till buisness. Jag har en Laptop Asus X51R där mitt batteri (inte cmos) barade slutade fungera. När batteriet är i så syns det på den lilla ikonen nere i högra hörnet. Men har man pekarn över så står de: "Batteri finns men laddas inte". Hade då inte haft datorn en längre tid men tillräckligt för att garantin skulle hinna gå ut. Så nu får jag ha datorn ständigt inkopplad i vägguttaget om jag ska använda