Gå till innehåll

Alfons

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Alfons

  1. CC Cleaner inte provat. Systemåterställning hjälper inte.
  2. Jag använder Windows XP Home Ed (original) och nu har det plötsligt blivit tvärstopp i Kontrollpanelens "Lägg till/ta bort program". När jag klickar på "Lägg till/ta bort program" visas i dialogrutan att programmen håller på att förtecknas men proceduren tar aldrig stopp, d v s det dyker inte upp några program i förteckningen.
  3. till min frågeställning är att jag inte kommer vidare på www.Always.se när jag angivit resmål o d och klickar på "Gå vidare". Även om jag stänger av Norton Antivirus och Norton brandvägg (båda i 2006 års originalversioner) kommer jag inte vidare. Jag har samma InternetVerktyg-inställningar som på min lap-top, som är nätverksansluten till min dator (som problemet gäller) och på laptopen kommer jag vidare! Always´ webavdelning kommer inte vidare med problemet om det inte är webläsaren Java som spökar. Men det tycks det ju inte vara. Jag kör Windows XP Home Edition i originalversion, som också är uppdaterat med alla prioriterade och ej prioriterade updates.
  4. Där finns det bara en Java-komponent nämligen "Sun Java-konsol" och den är aktiverad.
  5. Efter sökningen kom svaret: "Vi kunde inte avsöka din JRE inom rimlig tid. Webbläsaren kanske inte använder senaste eller kompatibel JRE-version." MEN, det märkliga är att jag har installerat den senaste versionen av Java (1.5.0_06), vilket Windows anger när jag försöker installera den på nytt.
  6. Jag har laddat hem Java 2 men får problem när jag ska anpassa webläsaren Explorer 6.0 för Java 2. I installationsanvisningen för Java 2 anges att i Explorermenyns "Verktyg-Internetalternativ-Avancerat" skall rutan "Använd Java 2" ikryssas. Där har jag inte någon sådan rutan utan endast rutan Java 1.5.0_06. Jag har Window XP Home Edition, original, med webläsaren Explorer version 6.0.2900.2180 Hur åtgärda så att Java 2 blir "aktiverad" för användning?
×
×
  • Skapa nytt...