börjen

Medlem
 • Innehållsantal

  75
 • Gick med

 • Besökte senast

Om börjen

 • Rank

 1. Hej och god fortsättning. Tack för hjälp, men chattade med Google och det går inte att chromecasta en mobil chrome-sida utan att spegla enheten. Så nu vet vi det. Förhoppningsvis kommer det en Cineasterna-app till Android också framöver.
 2. Ja, googlat på ämnet och kollat den länken. Den är ju också inne på att spegla Android-mobilen, men det jag skulle vara mest hjälpt av är som det var förr - när Chrome hade "Casta till..." bland menyerna. Nån som vet om det finns nåt tillägg eller liknande att installera?
 3. Efterfrågade app hos Cineasterna, men de säger att det ska gå att se deras filmer med Chromecast ändå. Bara spela filmen i Chrome på en Android-tfn och sen klicka cast-knappen. Men hittar ingen sådan. Går iofs att spegla enheten, men som jag förstått det används Chromecast bäst nuförtiden med en app (Svt play, Youtube osv). Eller har jag fel?
 4. Använder Chrome och Gmail och blir galen på den adress-ruta som börjat poppa upp och ligger kvar när en försöker läsa mailet. Nån mer borde tycka detta är störande och har hittat en lösning?
 5. Tack för era svar. Det är väl upp till mig som konsument och vad jag köper också. Tror min nästa tfn blir nån gammal Nokia eller nåt.
 6. Min erfarenhet av uppdateringar är att de bara strular till och segar ner användarflödet. Mest ändrade färger och typsnitt, "bättre säkerhet" slängs in för att du ska säga ja. Det ska uppdateras oftare och oftare, passar bra in i tiden med mer och mer försäljning. Det gör inte din dator bättre, men det går snabbare tills du måste köpa en ny. Fått bekräftelse på det här mönstret från folk i branschen, att det inte går att stänga av uppdateringar är också talande. Eller har jag fel? Gällde "mer data = segare mjukvara" mer förr? Motbevisa mig gärna. Och finns det något tips på hur stänga av uppdateringsförfrågningar i både Windows 10 och Android 9?