börjen

Medlem
 • Innehållsantal

  75
 • Gick med

 • Besökte senast

Om börjen

 • Rank

 1. Hej och god fortsättning. Tack för hjälp, men chattade med Google och det går inte att chromecasta en mobil chrome-sida utan att spegla enheten. Så nu vet vi det. Förhoppningsvis kommer det en Cineasterna-app till Android också framöver.
 2. Ja, googlat på ämnet och kollat den länken. Den är ju också inne på att spegla Android-mobilen, men det jag skulle vara mest hjälpt av är som det var förr - när Chrome hade "Casta till..." bland menyerna. Nån som vet om det finns nåt tillägg eller liknande att installera?
 3. Efterfrågade app hos Cineasterna, men de säger att det ska gå att se deras filmer med Chromecast ändå. Bara spela filmen i Chrome på en Android-tfn och sen klicka cast-knappen. Men hittar ingen sådan. Går iofs att spegla enheten, men som jag förstått det används Chromecast bäst nuförtiden med en app (Svt play, Youtube osv). Eller har jag fel?
 4. Använder Chrome och Gmail och blir galen på den adress-ruta som börjat poppa upp och ligger kvar när en försöker läsa mailet. Nån mer borde tycka detta är störande och har hittat en lösning?
 5. Tack! Visste väl att det fanns nåt enklare sätt än dem jag prövat. Krånglade nog till det för mig själv också... Om man vill komma från Start till Mål är det ju helt enkelt att man först markerar "Mål" som infoga bokmärke och sen "Start" som infoga hyperlänk, som du beskrev. Tack igen!
 6. Om jag t ex har rubriken "Extra" i botten av ett långt text-dokument, kan jag då på nåt sätt lägga in en länk, knapp eller något i början av dokumentet så jag kan komma direkt dit? Hur gör man då i OpenOffice, eller finns det nåt annat text-program som fixar det här lättare? Och i O.O. - finns det nåt sätt att ändra så att dokumentet inte alltid öppnas från början? Hittat o prövat vissa lösningar på ovan, men ingen som lyckats. Enklast möjliga åtgärder mottages tacksamt...