britt1

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

britt1's Achievements

(1/8)

  1. Tack för era svar - jag förstår.
  2. Här något jag läst i kommentarerna till artikeln: Bugg i Windows kärna (IDG.se <bounce@utskick.idg.se>) 9 augusti: Nja, det är snarare: Van datoranvändare: Använt sunt förnuft. Ovan datoranvändare: Min data gick sönder när jag surfade. Modermodemet lyser inte.´ Alla operativsystem har buggar och säkerhetshål, men med sunt förnuft så klarar mn sig väldigt långt. Med sunt förnuft syftar jag på att installera uppdateringar, säkra upp systemet, kör inte konstiga program och kör inte som administratör. Ovana användare har en tendens att bryta mot alla dessa. Vimp
  3. Tack för det snabba svaret. Datorn kan vara trygg i sin fysiska omgivning - men jag känner mig inte trygg, då jag läst så mycket om att just för att jag är registrerad som administrator, finns det risk för att somliga kan få åtkomst till information på datorn, som jag vill behålla för mig själv. Har jag tolkat så fel? (Följer IDG.se.)
  4. Är sedan installationen av VISTA "Administrator". Inte så bra, om jag förstår det hela rätt. Hur ändrar jag - och till vad, så att datorn känns trygg?