Gå till innehåll

DeadC

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

DeadC's Achievements

(1/8)

  1. Jag har nu kontrollerar min BIOS och det är den nyaste.
  2. Klart det inte är några svåra saker men finns ingen mening att göra massa onödigt som inte har något med mitt problem att göra. Nu har jag testat Windows Vista Upgrade Advisor som går att hämta på http://www.microsoft.com/windows/products/...adeadvisor.mspx och min dator skulle fungera fint med Windows Vista förutom några små drivrutiner och att jag ej hade nyaste Nero så varför får man då sådana här problem som jag har.
  3. Jag förstår inte vad Biosen har med att med att Windows Vista inte kan konfigureras med mitt system? Minnet också vad det nu kan ha med saken att göra. Jag får som sagt inte bluescreenen om jag plockar ut alla PCI korten ur datorn.
  4. Efter att plockat ut alla PCI kort jag har i datorn och bara har gfx kortet kvar så kommer jag ungefär lika långt men får då detta meddelande: "Det gick inte att konfigurera Windows så att den kan köras på maskinvaran i den här datorn." Sedan trycker jag OK och så startar den om datorn och när den ska starta windows typ får jag detta: "Det gick inte att slutföra installationnen. Om du vill installera Windows på datorn kan du köra installationsprogrammet igen." Min dator: ------------ Processor: AMD Athlon 2800+ Moderkort: ASRock K7NF2-RAID Grafikkort: ATI Radeon 9800Pro 128MB RAM: 2 x 512MB DDR 400MHz Tror det är det viktigaste infon. Så nu verkar det då som att min dator ej klarar Windows Vista då da, ska kolla dump filen nu också får vi se om man får mer info där om det nu finns någon eftersom jag ej fick bluescreen.
  5. okej får väl testa lite mer i morgon då da ;-) efter 3 ominstallationer är jag ganska trött.. skönt man sparade winxp på en partion så man slapp installera om de
  6. Såå du menar att man ska behöva nollställa inställningar man alldrig ändrat samt byta ut sitt moderkort för att slippa en bluescreen... kom gärna med fler förslag någon som råkat ut för liknande saker?
  7. f*n, jag so precis formaterade den partionen från win xp installationen jag sparade på en annan partion Jag har ATI Radeon 9800Pro
  8. Jag får bluescreen med ett IRQ error meddelande sedan startars datorn om i slutet av windows vista installationen. Windows Vista Ultimate är det jag installerar, efterom 2 sådana meddelanden fick jag up att jag måste starta om datorn och starta installationen igen så fick jag göra om allt igen gjorde det 2 ggr så tröttnade jag. Försöker hitta felet men hittar ingen som haft liknande så tänkte det kanske var någon här som fått det eller vet vad det kan vara.
×
×
  • Skapa nytt...