Gå till innehåll

KingFredde

Medlem
  • Innehållsantal

    30
  • Gick med

  • Besökte senast

Om KingFredde

  • Födelsedag 1994-06-19

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

KingFredde's Achievements

(2/8)

  1. nej det är inbyggt, köpte datorn hel så inget bytt så som jag vet
  2. "Realtek HD Audio rear output", är det de du menar? eller "RtkHDaud.sys?
  3. Tjena, har problem med mina inställningar (tror jag??), när jag pratar med någon i mick i vilket program som helst, hör dom sig själva och ljudet från min dator, alltså om jag är inne på till exempel Youtube och kollar på någon film så hör dom det, fast än jag har headsett? och jag har inga högtalare på så dom skulle kunna höra allt på det viset?? :o har verkligen försökt att leta efter inställningar men inte funnit något Någon som kan fixa detta problem??? Om det är några inställningar eller om det är nått program eller vad som helst, bara jag får det till rätta Väldigt tacksam för svar!!
  4. Hej, skulle vilja ha hjälp igen med samma sak som jag skrivit ovan, fixade det förut men fick virus så datorn kraschade, så fick lov att formatera om datorn, ännu en gång.. Det jag kommer ihåg var att jag laddade hem ett program som man kunde ställa in inställningar, har nått minne av att jag ändrade line mic in/out, nått sånt med kommer inte ihåg riktigt. Och jag kommer inte ihåg var jag hittade det, eller vad det heter.. Vet inte om det finns nån inställning som kan fixa detta, inget jag har hittat iaf... (bara den som finns på programmet) Någon som vet hur man kan fixa detta problem?? Snälla hjälp mig någon!
  5. Jag har inaktiverat allt som skärm släckare och viloläge och allt det där. jag har aldrig sett på när datorn fryser sig eller vad man ska säga, har gått ifrån datorn typ en kvart, och sen när jag kommer till baka och rör musen, kan man inte trycka någon stans, och muspekaren fastnar ibland, kan röra den nån enstaka gång.
  6. Haha, suttit menar jag ju Aja iaf när jag har högerklickat på "Den här datorn" och sedan "Egenskaper", och gått in på allt du skrivit, så står det att jag har 2046 (MB)totala växlingsfilsstorlek för alla enheter... Och hur ska man göra sedan?
  7. Hej! Har ett problem som har blivit väldigt jobbigt, måste få till det om det går! Det är så här att min dator hänger sig hela tiden efter 15-20 min. Alltså om jag setat vid datorn och sedan ska upp och äta eller vad som helst, iaf så att jag inte rör min dator på 15-20 minuter, då när jag kommer tillbaka till datorn hänger den sig ?!?!?! nån som vet vad detta kan vara för problem?
  8. Jag har ingen aning om jag har det? Vet inte riktigt vad det är.. eller hur man kollar det
  9. Tja! Jag har nyligen formaterat om min dator och installerat Ljudkort, nätverkskort osv. Men jag undrar om jag gjort någon installation fel eller om det är några inställningar som är fel, För när jag snackar med kompisar i mick i alla möjliga program, så hör dom sig själva, när dom pratar.... och det är inte så att jag har högtalare som dom hör sig själva ifrån.. Snälla finns det någon som har haft ett liknande problem eller vet hur man ska lösa detta problem??? Väldigt tacksam för svar!
  10. Ja tjena, allt funkar som det ska.. men måste tydligen ha drivers till Grafik kortet också, skulle du kunna vara bussig att hjälpa mig med det också? MVH Fredrik
  11. Om jag är inne på en internet sida, vilken som hälls och scrollar ner eller upp, då hänger inte bilden med utan det blir hackigt.. Har jag installerat chipset fel eller nånting? Mvh Fredrik
  12. JA tack så hemskt mycket, nu funkar mitt internet!!! MEN... Upptäckte att mitt ljud inte funkar heller, så kan du vara snäll och hjälpa mig med det?
  13. Tog allt som stod där "Nätverkskort" Du är inte ansluten till internet WinInet Information Ett internt fel har uppstått. Wi-Fi Info Wi-Fi ej närvarande WinHTTP Information WinHTTPSessionProxyserverTyp Ingen proxyserver Session Proxyserver Session Proxyserver Går förbi Anslutning Försöker igen 5 Anslutning Timeout 60000 HTTP Version HTTP 1.1 Maxanslutningar Per 1.0 Server OÄNDLIG Maxanslutningar Per Server OÄNDLIG Skicka Timeout 30000 IE Proxyserver Automatiskt Upptäckt Ja IE Proxyserver Automatiskt Konfigurerat IE Proxyserver IE Proxyserver Kringgås Standard Proxyserverkonfiguration Tillgåntyp Ingen proxyserver Standard Proxyserverkonfiguration Standard Proxyserverkonfiguration Kringgås "Moderkort" Tillverkare ASUSTek Computer INC. Modell NARRA2 Chipset Leverantör NVIDIA Chipset Modell MCP61 Chipset Revision A3 Soutbridge Leverantör NVIDIA Southbridge Modell MCP61 Southbridge Revision A2 BIOS Märke Phoenix Technologies, LTD Version 5.11 Datum 07/16/2007 Hoppas det hjälper! Mvh Fredrik
  14. Hej! Jo det blev error på sidan du skickade till mig, finns det nån annan stans jag ska ladda hem det ifrån? Och vart hittar jag all information som jag skulle skriva här? MVH Fredrik
×
×
  • Skapa nytt...