Gå till innehåll

gnamcode

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

gnamcode's Achievements

(1/8)

  1. ok, provar det. tack ska du ha
  2. ok, bhöver en extern optisk enhet för detta. återkommer om ett tag
  3. HAHAHA... en återställnings-cd fanns det. Genomtänkt så det förslår
  4. kör något nu som heter AOSS och har återställt tidigare borttagna filer, scannar nu om för att hantera infekterade filer en och en. kan det vara något eller slösar jag min tid?
  5. ok, hör till saken att det gäller en netbook, så jag har ingen läsare att lägga windowsskivan, som ironiskt nog följde med, i
  6. ja, ett hundratal faktiskt. Borttagna
  7. jag har kört flertalet olika rescue-cds från boot-usb nu men den startar fortfarande inte. tillverkarens namn, sen svart
  8. ok, vart hittar jag alla iso filer?
  9. faan, va cool. Det ska jag fixa
  10. jag har laddat hem WAIK på skrivbordet för att göra usbstickan bootbar men WAIK ligger som en .img-fil och kan inte öppnas. vad gör jag då?
  11. Ok, har kollar upp det du tipsade om. Men som du märker är detta inte min starkaste sida, för om jag förstod instruktionerna rätt så gäller det den dator som jag utför det på. Eller installeras allt på usb? ursäkta min korkskallehet.
  12. Stort tack, ska prova omgående
  13. Jag har ju flera datorer så denna la jag bara undan då felet uppstod. Det var ett par månader sen men innan den startade om kom det upp flera dialogrutor med varningstext i, vad det stod minns jag inte. Tyvärr kan jag inte vara mer specifik. Önskar helt plötsligt att jag tagit tag idetta på en gång.
  14. Det är en netbook, jag har ingen cd-läsare. Men det borde lira med usb, eller?
×
×
  • Skapa nytt...