Gå till innehåll

bjudo

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

bjudo's Achievements

(1/8)

  1. Jag har skype sedan tidigare så jag kanske borde registrera min WLM där. Försökte logga in på mitt WLM-konto tidigare men jag antar att det måste registreras för jag kunde inte logga in. Det udda är att när jag växlar användare till mitt besökskonto på laptopen funkar WLM?! Knepigt...
  2. Ok då är jag med, någon idé om vad som kan orsaka buggen?
  3. Fast JoWa jag loggas ju ut från WLM varje gång. Det känns inte normalt! Någon som vet vad detta beror på?
  4. Då jag skriver in lösenordet till WLM så stänger den ner sig till Aktivitetshanteraren så fort jag loggats in. När jag sen för markören över ikonen för WLM försvinner ikonen helt och jag har loggats ut från WLM. Jag fattar inte vad som hänt. Då jag var på semester så gick lösenordet för NOD32 ut och jag uppdaterade denna. WLM har strulat ända sedan jag kom hem. Innan dess funkade den fint. Vad jag vet så behöver jag inte sätta in WLM som "säker" i NOD32. Så jag tror inte den blockerar, inte heller brandväggen.
  5. Då jag i dag loggade in, försökte i alla fall, på WLM (Windows Live Messenger) i dag efter några veckors semester stände den ner sig och försvann. WLM är aktivt i drygt en sekund, sedan tar den plats vid klockan i aktivitetshanteraren nere i högra hörnet för att sedan försvinna då ja ska klicka upp den. Detta har hänt tidigre och då hade jag haft fel datum inställt på klockan i aktivitetshanteraren så är dock inte fallet nu. Jag använder Windows XP. Kör NOD32 som antivirus och MSN är godkänd i min brandvägg. Vad har hänt!? Tacksam för hjälp!
  6. bjudo

    msn/chatt

    Har varit bortrest ett tag och nu när jag ska logga in på WLM (WindowsLiveMesenger) så stänger den ner sig direkt till aktivitetsfältet och när jag ska klicka upp den försvinner den?! Så har WLM stängts ner medans jag varit på semester eller finns det en annan lösning på varför det inte funkar.
  7. kaos

    hej har du fått igång din msn? har exakt samma problem som dig.. hör av dig till min mail. milos_milic83@hotmail.com

  8. Det märkliga är att jag loggas in en kort stund, max två sekunder. Här hinner jag se personer on-line etc. Där efter flyttas WLM (windows live messenger ) ner till snabbvalsfältet (bredvid klockan, antivirusikoner etc.) där jag står om står den "aktiv". När jag för muspekaren över WLM-ikonen försvinner den. När jag via startmenyn startar upp WLM för att logga in igen står jag som utloggad.... Mycket märkligt.
  9. Jag vet inte hur jag "pin"-nar programmet i snabbstartsmenyn. Jag kör inte Vista utan har kvar Windows XP.
  10. Hej Mats "Tjänsten Windows Live ID sign-in Assistant skall vara startad Processen wlcomm.exe*32 skall vara gående. Processen msnmsgr *32 skall vara gående." Dessa processer som du nämner, är det något som aktiveras automatiskt eller skall jag manuellt starta dem? Jag har sökt efter dem i aktivitetshanteraren men finner dem inte som pågående processer.
  11. Jag har nu återinstallerat WLM (Windows Live Messenger), den svenska versionen. Den fungerar fortfarande inte. Jag loggas in, hinner få en snabb glimt av WLM, den stängs sedan ner till snabbstartsfältet. När jag för markören dit för att öppna WLM försvinner den helt. Jag har tittat i aktivitetshanteraren över vilka processer som körs där är enbart msnmsgr.exe aktivt när jag klickar på WLM för att logga in. Inte wlcomm.exe. Går den sista att aktivera?
  12. En lite uppdatering från in sida. Det är Windows Live messenger som strular för mig, jag ser att jag slängt mig med uttrycket "MSN" i mitt första intryck. Det gick av gammal vana som troligen sitter i sen tio år men det skall bli bättring. Jag har prövat systemåterställning, vilket inte fungerade. Jag har också kört RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove. Detta gjorde inte helle någon skillnad. I aktivitetshanteraren såg jag att wlive communication inte var aktivt. Kan jag aktivera den manuellet? Om inte så satsar jag på att av installera Windows Live Messenger (WLM? i stället för MSN?) och återinstallerar den svenska versionen av WLM för en tredje gång. Jag har också kört NOD32 och Malware Anti-Malware utan att dessa funnit något skadligt. Tack för er hjälp!
  13. Ja det har jag ju faktiskt inte testat. Några andra tips har ju inte inkommit så då återstår ju bara att pröva.
  14. Jag har två loggin på min laptop. Min del och en för gäster. Det hela började i Söndags. Loggade in som vanligt i fredags och så på söndagen så funkar inte MSN. Jag loggar in på Windos live messenger, MSN är aktiv i drygt en sekund, sedan tar den plats vid klockan nere i högra hörnet för att sedan försvinna.... Mycket märkligt. Jag har prövat att växla användare och loggat in på "gäst", där funkar dock MSN?!?! Jag har prövat att av installera, och återinstallerat både den svenska och den engelska versionen av windows live. Jag använder Windows XP. Kör NOD32 som antivirus och MSN är godkänd i min brandvägg. Vad har hänt!? Tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...