Gå till innehåll

Larserik

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Larserik's Achievements

(1/8)

  1. Det är lika låst och körivägg hur jag än gör. Nu går det inte att göra en systemåterställning heller. Det kommer upp en ruta om att det inte går att göra en sån när hårddisken är aktiv och att jag ska kolla hårddisken och sen går det inte att kolla hårddisken heller. Jag kanske får ha det så här?
  2. Tack för tipset men det funkade inte. Samma problem i felsäkert läge.
  3. Fråga mig inte hur - men jag har på nåt sätt lyckats göra gästkontot till administratörskonto och nu går det inte att ändra tillbaka till mitt eget konto igen. Och det går inte att skapa några nya konton heller. När jag namnger ett nytt konto så kommer det upp en ruta som påpekar att namnet inte får innehålla vissa tecken som preciseras - trots att namnet inte innehåller dessa tecken. Om nån har förslag på lösning - tänk på att mina kunskaper på området är begränsade - men det har ni säkert redan förstått. /Larserik
  4. Hej! Det funkar igen. Livet leker! TACK FÖR ALL HJÄLP!
  5. Har strulat med sånt jag inte begriper. En dödssynd naturligtvis. Kunde inte öppna ett av programmen. Gick då in på "öppna filens sökväg" och testade att öppna i internet explorer och såg inte att en ruta var förkryssad att man då ändrade en massa andra programs sökväg (verkar inte gå att avmarkera för mig nu). Och då blev det bara strul. Så fort jag skulle öppna ett program kom det upp en ruta om att hämta en fil rörande det programmet - köra eller spara - och det funkade inte att köra utan samma ruta kom upp igen. Är det nån som vet hur man kan göra?
×
×
  • Skapa nytt...