Gå till innehåll

sinn1215

Medlem
  • Innehållsantal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av sinn1215

  1. HEJ jag har läst och gått genom denna sidan och instalerat programmet när jag villinstllera själva progamet blr många alltenativ för att välja olika områådet som jag vet inte vad jag ska välja för att spara eller installer usb?? men hur man går till vägar för att installer denna memtest86. jag tycker det kanshe ramminet som kan vara skadade som ni säger men efter installationen hur man ska komma tillvägar med resten av installationen har du själv testat och hur du fick instaler det???? ni har inte svart till min fråga om att närman kopplar en ny hårdis ska den intesynas som en enhet va bios. jag har tagit bort all kablar från de skadde hdför att e ska ha ine någon kontakt med datan så det finns nu bara den nya hårdiskensom är kopplat med en nätagarat och sata som på den lediga platsen i burken. varför går inte ör mig lada de uppsättnings skivorna från microsft som ska fungera som instaltion skiva?
  2. hej jag har kopplat den kapel fråm modekoret ata kabeln och den tredje kabelnnätag som var samma likadant inkpplade kabelar till den skadade hårdisken och jag hoppas du har läst vad som det händ efteråt. du mennar jag ska rmatera dn nya hårdisken men hur?
  3. nu jag har köpt ett ny sata hårdiskoch caviar green och kopplat bort sata kablarna och andra kablar fårn skadad hd. men när jag satt nya hårdisken i den ledig fack och kopplat sata kabeln och andra lediga kablabra som var märkt för en extra hårdisk och vill sätta i gång installationen via bios syn inte den nya hårdisken när jag ville välja den via cd rumen men hittar ingen hd . det finns bra att välja cd rumen och nätvek??och när jag väljr insalltion via cd rumen händer samma ska igen och instlltion avbryts igen och får meddelandet att de här filerna är skadade. så innebär den nya hd finns inte tillgänlig. är någonting är fel och varför jag k inte hitta den nya hd via bios. ska man formatera den nya hårdisken men varför och hur mangör det en tomt hårdis?!! dehär lerna r det.
  4. hej igen jag har köpt en ny hårdisk en caviar green 640 gb sata och lade den iden lediga platsen i lådan och tog bort sata kblar från de två trasiga hårdiskar. jag kopplade hårdsken till en ledig sata kit för det fanns två lediga platser som var märkta med sata 10.11.12.13 så jag kopllade sata kablen till 12. för de trasiga hådiskerna var redan kopplade till 10 och 11. frågan är nu är jag kör installationen avbryts igen installation med samma meddllande och det gå öra via cd inte instaaltin går vidare. när jag är inne i bios den nya hd syns inte. jag kan bara i bois köra via cd rumen men varför den ny hd syns inte i bios eller vad är de som gått fel. nya hd ska inte synas i bios? vd man borde göra entlige när man vil hels installera en ny hårdis ska man formatea det men varför? den är redan tomt? men hr man ska ormatera en ny hårdis när man kan inte ha tillgång i skrvbordet? vad ärr jag haen ny hårdisk i datan cd. jag försökte installera en upsättnings skivor från Mcrosoft men när man vill välja enhten i instaaltion en dialogrutnan till ex. enheten A: så förvinner det och går inte koppiera filerna vrför? man kan återskapa en cd skivför win xp om min cd skivan är tasig också?
  5. hej jag mennar att när jag sätter cd skivan i datan och går till mina foto och filmer och markerar de och till högar av sidan står olicka allternativ så som koppiera filer till cd enheten sedan väljer jag koppiera filer till cd. det inget sådana bränbar program som ska göra det det har alltid fungerat på så sätt. koppieringen börjar ske men under överföringen avbryts för att övérföringen kan inte genomföras för att vidoe styrenheten har något fel. du mennr jag ska använda någon form av bränbar program? men desa sättet har fungerat förut?
  6. hej jag viil bara vara säkert att det är det sista som man kan göra men sista frågan är det att när man kanvälja via bios cd rumen därifrån med cd skivan köra installationen fast installtionen avbyts som jag förklarat förut men: . det är klart att hd startar inte eller den är skadade eller är raderade men man kan köra vi cdrumen som jag har beskrivit men avbryts på grund av rederade filer. jag mennar är det måste byta HD. är det inte man byter HD när systemet har karashat och ma har inget kontakt med ingentin men jag kan komma åt systemet via cd skivan ?! kan man inte formatera allt och sedan ominstallera xp. och nä man verkligen ska formatera hd och vilka och vad är som det är viktig när man ska formatera, ska man ha tillgång til härdisken eller......? du mennar att för att man har inget kontaktmed hd så man ska byta den, är det du mennar?
  7. hej nej jag har ingen som just nu kan hjälpa med men jag håller med dej att hårdisken kan vara skdade för den regerar inte alla och upphovet kan stämma men hur man kan reparera en skadade hårdeisk för cd skivora kan nte återsälla det och som jag skrev ena är på finka och jag förstå mig inte på den.
  8. hej i hps hemsidan hittde jag en åtrställning sätt att ma ska lada sex skivor för att återsälla systemet . är det enna som jag kan få hjälp fast står inte för vilka oprativsystem kan man använda?
  9. hej min data är från 2005 och jag var inne i hp sidan där fann inte så mycket att söka för för rivrutiner för min data. jag vill säga när systemet startar upp syns inet alla menyer utan systemet visar barajag ska trycka på f1 att gå bara direkt till bott meyer?? är det något fel med start myny också? måste jag ändra saker och ting i bios för ser anurluda ut och ä inte kanshe i s ordning. fastdärifrån som jag har skrivit förut kan jag ändra från hårdis tillcd rumet fast om allt är inte i sin ordnng hur mankan vara säkert att arbetet går på rätt sätt. jag ville lada SATA styrenhetet fån hp menför min data fanns inte eller massa olik genvägar så men vet inte vilka man sa lada. de skivorna somjag har när jag köpte min bärbara och stationäre är: .compatiblity updates 2004( det händr ingenting när jagvill köra med skivan? om den tillhör till den dat?) . application recover cd 2003( ..............................................................................) . appliction recovery cd 2004(...............................................................................) .cd med oprativsystem på svenska 2004( som jag beskrv mitten av installtion när syns ntfs avbryts allt och man få de tre beskrivda frgorna) .en cd oprativsystem på finska 2004 som orsakade allt dett för jag under omistalltion raderade de filerna? det händer sama ska med denna uner installtion mend fast påfinska jag skulle göra en startdisk med min bärbara som är fyra år gamal men i lägg och tabort program hittade inte denna hjälp medelen. hur jag kan ladaen sart disk som skainnehåla alla filer för den tiden som jag blir til frågade kan sätt i datan.
  10. hej som jag beskrev ovanpå i mina beskrivningar så i alla fall det går inte skriva digitala viedo och avbryts kopieringen för video överföringen men foto går det br men när vill överföra digitala video så avbryts . jag har testat med usb minnen också men det gick inte heller?? och som jag beskriv i enhetshanteraren, video styrenheten lyser gul med fråge teken. vad kan man gör mera?
  11. sinn1215

    Bärbar data

    hej jag har en bäbar soh vill kopiera foto och andra digita filmer som finns i datan till en cd men under överföringen står att digitala video går inte överföra eller förkomit någon fel med överföringen? så blir stop. när jag går till hanteraren så märks att under data enheten för video styrenheten har en gul frågesymolen för att dena enheten fugerar inte . jag försökte med cd skivan rätta till det men det gick inte och via hps hemsidan kommer jag ingenstans för datan är för 6 år sedan och alla denn har gjort i andra länder när jag söker via hp. jag behöver min foto och filmer ? sedan tre månad i hela kärmen sys flumigt med lödrader inne kärmen. är det grafisk problem hur jag kan fixa det. via hp gick inte för drivrutiner saknas hos de? kan jag omstallera hela datan utan att förlora filerna som jag har redan i daran eller ett annat förslag
  12. hej den skrivaren är på hela tiden bara på kvällrna vi stänger av den så hela dagen är på men jag tror att man ska kanshe instllera inställnigarna om för folk rör knapparna hela tiden men vi vet inte vad är för inställningar som måste vara korekt.som jag skriv går det att skriva ut när man stänger av den och sätter på den igen och den skriver en gång men sedan har inget kontakt med närverket att skriv ut om fast den är på hela tiden. jag vr inne hp hem sidan för att hämta drivrutiner men där kommer massa fråger och sist man kommer ingen stans fast hittade jag skrivare hos de . hur man hämtar drivrutiner för skrivarn från hp när man hittar den för alternativet är att vi kör vi närverk och den är kopllat vi närverket. när den står för redo så måste den regerar för att skriva ut men det händer inte något? fast som jag skriv den är på hela dan. det är inte sådan skrivare att ska varma upp heller.
  13. hej under instalationen när cd skivan vill instllera ntfs avbryts hela och kärmen blir svart. MEN när jag upprepar installtionen och trycker f6 samtidigt det händer igen att instlltionen avbryts men jag får tre alternativ att 1-om jag villl kör instllationen så välja enter så när jag trycker enter blir svart kärm . 2- om jag vill istalltionen ska kompletras för SATA filer så sätt in den skivan som krävs. 3- om jag vill avbrta installtioenen så tryck s. för jag har inte dena skivan så har jg inget allternativ bara avbryta installtionen. ni vill att jag ska lada sata från en sidan men där finns förvirande många allternativ så vilka ska jag välja och lada. och hur jag ska använda den , ska var under installtionen som jag blir tillfrågae som andra allternatvet ovanpå nämda.
  14. hej vi har på vårt arbets palats ett hp laserjet mini som det verkar sover hela tiden och regerar nä vi trycker knapen . fast i kärmen står redo hela tiden men när vi vil skriva ut den regerar inte vi måste stänga av det sedan när vi ska skriva, skriver den men därfter sover han igen fast står redo på men regerar inte för att skriva ut. den är en närverks skrivare och ofta skriver inte ut nåragra dokumnet från internet heller. vad kan det vara fel på den. allt stämmer på kärmen och står redo men den regerar inte?
  15. Hej jag är tacksamt och uppskatar ert hjälp. som jag har skrivit jag kommer ine i bios och där väljer jag cdumet och sätter cdkivan i men under insstalltion för ntfs avbryts för det verkar cdkivar är raderat eller på grund av någontin avbryter installtionen?? jag försöker via hårdisken i bios som första allternativ men kärmen blir svart?kan jag formatera hårdisken fast det verkar allt är raderat från hd för den regerar inte. men hur kan jag formatera enkelt och sedan installera om, om skivan är rätt skiva? för jag tycker att det handlar inte att systemet har krasat oh det går det bra rädda datan eller hur?? cd skivan är säkert rätt cd skiva för den kör installtionen men det kan vara att viktiga filer är borta när jag raderade under installtion för det var på finska cd skivan? men jag fatar inte varför finns ingenting i hd när jag vill kolla upp det. vjäljer hd i bios som första allternativ men kärmen blir svart med en litet teke till vänster längs upp? men en annan fråga kan jag hämta de viktiga filer som blev raderade, från till ex en annan data som min bärbara data som har win xp home och kunna installera där avbryts installation och börja installera med ladade filer. jag måste tillgäga att när installtion avbryts under installtion man blir tillfrågade att vill jag försätta eller vill jag återskapa sata filer så måste jag sätta in en cd skiva som innehåller de . där för undrar jag om jag kunnde jopiera från en anann data dessa filer och när jag blir tillfrågade från systemet lägga in den i cd rumet?
  16. hej som jag har skrivit jag har försökt installera via cd rumet från Bios men under installtionen när cd skivan vill installer ntfs och andra raderade filer avbryts allt och man kommer ingeninstans.jag tar ut cd skivan och vill kör via hårdisken via bios för att testa att man kommer någonstans och sedan trycker okej men det blir bara svart med en litet tecken längst upp till vänste. ska jag formatera men hur . varför jag kan inte använda recover skivorna som jag har fast händer ingen ting med de heller? vad man använder de recovery skivorna när man har köpt daran?
  17. som jag har skrivit jag kan inte komma någonstans med cd skivan, jag mennar attjag kan inte komma till skrivbordet. jag försökte med cd skivan reparera raderade filer. när jag köpte min staionär data köpte en bärbar data samtidigt en hp också så var med många cd skivor med datorna. jag försökte med recovery skivan men när jag sätter i cd rumet händer ingen ting men jag är inte säkert att den tillhör till stationär datan. fråga, kan man använda bärbaren cd skivor till min skadade stationären för jag är inte säkert att vilka tillhör till stationären eller bärbaren. jag försökte med de nummeret som fins i all cd skivor och datore men hur man kan vara cd skivorna tillhör till rätt data. men den cd skivor som jag har använt innan i alla fall går det att köra helften av installtionen så den måste tillhöra till stationöran annars skuler inte vara körbara eller hur?? jag vill fråga vad tror ni går det bra att rädda datan för instalationen kan köras men avbryts?
  18. Hej på alla Jag är ny och uppskatar all tid som ni lägger för att hjälpa till. jag har en hp som är tre år gamal och har win xp home. när fick jag inte komma till win xp så ville jag göra en omstallation men under installation på något sätt raderade jag körbara eller filer som ntfs och sysoch med era. nu vill jag installer win med cd skivan men under mitt installtionen när kommer dit som står ntfs så avbryts allt och får meddelandet till ex. 0x00000008 eller 0,x0000007eoch vidare. när jag går inne i bios och väljer installtion via cd rum, kan jag börja det men som jag förklarade fungerar inte . när jag tar ut cd skivan och vill kör installtionen via hårdisken i bios så regerar inte systemet och dycker inte upp hårdisken( raderade??? ) men hur. så jag kan inte göra någonting. ingen av kommandot som f8 eller f10 , f2 fungerar inte, bara kan trycka till f1 för att komma till bios. vad har ni förslag , är det en tp formatering. jag försökte ominstaller me dc skivan med det gick inte . systemet finns men det verkar körbara filer har rederat. förslag?????
×
×
  • Skapa nytt...