Gå till innehåll

Harrabrallan

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Harrabrallan

  1. Hej! Jag fick sån bra hjälp här häromveckan att få tillbaka den gamla messenger och live plus till den. Det har fungerat så bra ända tills idag.... Om jag klickar på messenger på msn-sidan får jag upp "HTTP 500-Internt Serverfel" och "Microsoft VBScript runtime error '800a0005' Invalid procedure call or argument: 'Left' /playground/default.asp, line 29" Jag kan logga in på messenger men plus live var borta så det har jag installerat om idag igen. Dessutom har jag i messenger en rosa ruta me följane text "Du kan fortfarande chatta men vissa funktioner är kanske inte tillgängliga på grund av ett anslutningsproblem". Kan detta bero på att jag igårkväll installerade och städade med CCleaner?? Kan jag göra något åt detta? Vad innebär det egentligen? Tacksam för råd och hjälp.. Slänger med tre dumma frågor också: 1) Har en hp-laptop...bokstaven d har slutat "ta"...blir oftast inget när jag trycker på den... jag kan få trycka 3/4 gånger innan det blir något... Vet inte vad det beror på om det kan vara nå't skräp under knappen? Vågar jag försöka pillra lös den rakt uppåt för att se om det finns skräp där? 2) Uppdateringar...Windows update och hp ploppar upp "själv"...är det mer man ska göra själv... drivrutiner och sånt blir det uppdaterat i och med det som ploppar upp eller? 3)Internet explorer svarar inte...Varje gång jag startar datorn tar det sån tid. När jag öppnar internet och messenger så står datorn bara och jobbar...efter en stund blir oftast skärmen gråvit och jag ser att det står att internet explorer inte svarar...Vad beror detta på? Andra datorer som startas går igång direkt mot vårt trådlösa telia bredband, är det datorn som är knäpp?
  2. Råkade radera papperskorgen från skrivbordet när jag skulle tömma den. Var kan jag hitta den igen för att få tillbaka den? Har också fått en ikon på skrivbordet i samband med uppdateringen av WLE 2011 tror jag... den heter wlsetup-custom...är det något jag kan ta bort bara?
  3. Tack snälla rara underbara människor som hjälpte mig med detta. Önskar er en trevlig helg!
  4. Tack snälla, nu har jag laddat hem den men vill även ha plusfunktionen...var kan jag hitta den?
  5. Försökte ladda hem den men fick upp ruta "Couldn't install programs You already have a more recent version of Windows Live! Trodde jag hade avinstallerad WLE 2011...
  6. Hej Mats...hur vet jag vilken av 2009 jag ska välja ser det finns flera stycken olika....jag har Vista om det har någon betydelse...
  7. Har avinstallerat WLE 2011 men hittar inte den gamla jag hade tidigare. Vill ha både den och plusfunktionen till där man kan aktivera snabbkommando för nedstängning. Så tacksam för hjälp :-)
×
×
  • Skapa nytt...