Gå till innehåll

NJR

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

NJR's Achievements

(1/8)

  1. Låter som en lösning som kunde fungera, att minska känsligheten för drag and drop. Men, jag förstår inte hur, alla förkortningar är rena grekiskan för mig. Inget jag kan göra genom kontrollpanelen eller? Tack så mycket för hjälpen!
  2. Låter som om det kan fungera. Är detta något som jag kan göra för t.ex. bara denna mappen, eller måste jag göra det för hela disken? Hur går jag till väga?
  3. Någon som vet hur man hindrar att en mapp flyttas. Har stora mappar på jobbet och titt som tätt lyckas någon släpa in en mapp i en annan mapp av misstag. Kan man "låsa fast" mappen i sin befintliga position på något sätt?
  4. Ingen som har en aning om hur man kan komma till rätta med detta?
  5. Någon uppdatering eller liknande har gjort att det inte längre går att nåla fast mappar till utforskarikonen längst ner på skärmen. Det fungerade utmärkt tidigare, men nu händer det ingenting. Att högerklicka på utforskar symbolen leder inte till några genvägar, bara till utforskarfönstret. Resultatet är att jag måste stega mig fram genom alla kataloger på jobbet vilket tar sjukt mycket tid i anspråk. Att lägga ner faktiska excelfiler t.ex. fungerar fortfarande. Någon som har en bra idé om varför det inte fungerar? Kan tilläggas att win update inte fungerar, dyker upp kod 80240038.
×
×
  • Skapa nytt...