shysstkille

Medlem
 • Innehållsantal

  203
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Om shysstkille

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Hej Har skaffat mig en ny dator och håller på att uppdatera den och så får jag följande felmeddelande: " Definitionsuppdatering för Windows Defender - KB2267602 (Definition 1.215.1002.0) - fel 0x80070643" Någon här som kan hjälpa mig att lösa detta vore jag mkt tacksam!
 2. Hej Jag behöver installera om w 10 då versionen inte funkar längre, mitt problem är ju att jag inte uppgraderade utan att jag installeráde en provversion direkt, någon här som kan hjälpa mig?,hade nyckel med w 7 installerat innan men den finns tyvärr inte kvar! mvh
 3. Hej,jo ja gska ha varit aktiverad tidigare (tror jag),den har i alla fall uppdaterats då,idag fick jag ett meddelande då jag startade maskinen att min version inte gäller längre,hur går jag till väga nu då?,jag uppgraderade inte utan jag installerade provversion av 10:an direkt!
 4. Hej Idag när jag startade datorn (har inte varit i gång på ett tag) så får jag ett felmeddelande om att min version av windows 10 snart slutar att fungera, jag försöker att uppdatera med windows update men det funkar inte, den står bara och "tuggar"!
 5. Hej Jag har windows 10 på min dator och skulle nu använda det photshop jag har (Adobe Photoshop elements 9) men det funkar inte,programmet vill inte ens starta,någon som vet en lösning?
 6. Hej,osäker på om detta är så är rätt avdelning men jag gör ett försök,jag har två st platt-tv här hemma och jag vill göra dom till smart-tv,hur gör man då?,vet att netonnet har någon dongel,skulle även vilja kunna streama film till dom från nätverket. Finns det någon här som kan förklara hur man gör? Mvh Peter
 7. Hej Jag skulle ändra en fil i c:windows och får då meddelandet att "jag inte har behörighet och om jag då vill spara filen i dokument istället,kontakta administratören för hjälp"....,jag är ju administratören trodde jag. mvh
 8. Hej Jag undrar om det finns någon här som kan tipsa om ett bra program för att uppdatera drivrutiner? (kanske har frågan varit upp tidigare...)
 9. är det både virus och brandvägg på avira?
 10. Hej,okej,har den båda virus och brandvägg?
 11. Hej Nu kommer jag antagligen få en väldigt massa svar men försök nu att inte bomba mig,jag körde avast på windows 7 och det funkade väldigt bra,dock funkar det inte på windows 10,någon som har förslag på virus och brandvägg?
 12. Hej,nej jag har inte testat med annan kabel än,ska göra det ikväll,kan jag använda alla kablar som har samma anslutning? mvh
 13. Hej,vad betyder kabinett?,är det själva skalet?,passar alla kabinett till den disken? mvh