Gå till innehåll

Glimman

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Glimman

  1. Jag har bett glocalnet att plocka bort det om de kan, annars gör jag som du föreslår. Tack för tipset!
  2. Jag har glocalnet just nu men jag tror inte att mailet finns i webmailen men jag ska kolla det. Har inte koll på vad IMAP är.
  3. Nähä, hur ska jag göra då? Är orolig att det blir fler konflikter så länge meddelandet finns kvar.
  4. Aha, okej då så! Har nu försökt att avinstallera W mail men hittar ingen avinst.fil, varför ligger inte programmet i avinstallerbara program?
  5. Hm, vad skumt, fick ett mail att någon hade svarat på mitt inlägg men här finns ingen mer än jag....
  6. Fick ett mail med lite små bilder i en rolig historia som kom från en kompis vars adress är betrodd. Inga problem att se o läsa men dagen efter när jag startade E-postprogrammet stod det i textfältet att innehållet inte kunde visas och det kommer bara upp att ett okänt fel har inträffat när jag försöker flytta eller radera det: ''Ett oväntat problem upptäcktes när det här meddelandet visades. Kontrollera om datorn har ont om ledigt minne eller ont om ledigt diskutrymme och försök igen.'' Jag har inte ont om minne eller utrymme och mailet var inte stort filmässigt. Jag kan se andra bilder och inga andra mail har drabbats. Kör med Nod 32, Spybot och Windows brandvägg. Ska jag behöva avinstallera mailprogrammet för att få bort det??
×
×
  • Skapa nytt...