fredde

Hedersmedlem
 • Posts

  918
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

About fredde

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

8,651 profile views

fredde's Achievements

(6/8)

 1. Har haft det i åtanke, får verkligen inte hoppas att det saknas ett par mm utrymme för att kunna stänga lådan.
 2. Tack för svaret! Hittade denna som borde fungera och som folk verkar gilla: https://www.inet.se/produkt/6308873/be-quiet-pure-rock
 3. Har en gammal Acer-dator (Emachines ET1840 som jag skulle stoppa i en SSD disk. Såg då att processorfläkten var igenproppad med damm och skruvade av hela paketet. När jag skruvade av gick plasten till 2 av skruvarna som håller kylflänsar/fläkt sönder vilket gör att jag nu även får byta kylfläns/fläkt-paket. Har lite dålig koll på vilka kylflänsar/fläkt-paket som passar. Någon som kan hjälpa med passande modeller på kylflänsar/fläkt-paket. Processor är Intel Pentium ES700. Hittade denna som verkar bra: https://www.inet.se/produkt/6308873/be-quiet-pure-rock
 4. Har en gammal Acer-dator (Emachines ET1840 som jag skulle stoppa i en SSD disk. Såg då att processorfläkten var igenproppad med damm och skruvade av hela paketet. När jag skruvade av gick plasten till 2 av skruvarna som håller kylflänsar/fläkt sönder vilket gör att jag nu även får byta kylfläns/fläkt-paket. Har lite dålig koll på vilka kylflänsar/fläkt-paket som passar. Någon som kan hjälpa med passande modeller på kylflänsar/fläkt-paket. Processor är Intel Pentium ES700.
 5. Har använt netplwiz för att control userpasswords2 inte har fungerat, kör Windows 10 Home.
 6. Kommandot control userpasswords2 har väl inte fungerat senaste åren.
 7. Jag menade att byta hela nätdelen mellan burkarna, om det nu går.
 8. Har 2 gamla datorer där nätdelen på den ena Acer M3203 (nedre bilden) börjar lägga av vilket innebär att fläkten låter när datorn startas, går det att byta denna fläkt mot den som sitter i andra datorn som är en HP (övre bilden)?
 9. Jag hörde för några år sedan om en som hade bränt 3 vanliga diskar på ett år, tro inte att en disk håller för evigt bara för att du väljer en mekanisk.
 10. Vi har haft väldiga problem med lagg på en dator hemma efter uppgradering till Creators Update, någon som känner igen problemen?
 11. Hej! Har testat nu och det blev inte bättre än ett annan felmeddelande:
 12. Får följande fel-meddelande när jag försöker försöker logga in med mitt Google-konto:
 13. Min uppgradering tog ca 2 h på en 8 år gammal dator inkl 0,5 h nerladdning.
 14. Har inte gjort några kommentarer tidigare angående den senaste uppgraderingen. En sak som jag själv har lagt märke till att jag är inne betydligt mindre nu än innan uppgraderingen. Jag gillar inte alls den nya layouten, den gamla layouten hade man vant sig vid sedan flera års användande av forumet. Brukar inte vara en bakåtsträvare men detta var en usel uppgraderingen. Har svårt och i detalj peka på vad det är jag inte gillar men man känner sig inte hemma längre. Håller med föregående inlägg angående "Senaste inlägg", det var alltid där man började när man inte varit inne en tid.
 15. Man kan prova om det fungerar automatiskt men min egen erfarenhet oberoende av om det är Outlook eller någon mobilapp är att det inte fungerar. Man får vänta en bra stund när automatiken jobbat och sen fungerar ingenting. Tycker det är uselt att det inte kommit längre på detta område.