fredde

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  918
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  12

Om fredde

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste besökare till profilen

8 515 profilvisningar
 1. SIW borde strykas från listan eftersom den inte finns som gratisprogram längre enligt: http://www.gtopala.com/siw/buy.php#axzz37RmZfpUw
 2. Varför har dem 3.6.0 (final) samtidigt som dem har 3.5.6 (Rc2), ska de ersätta 3.6.0 (final) med 3.5.6 (final) senare?
 3. Här är några att kolla: http://jesper.nu/spel/senaste/alltid.html?category=action
 4. En av bilderna som finns med i tipset "Ta fram dolda bakgrunder i W7": http://www.alltomwin...windows-7-r1175 Edit glömde bilden:
 5. MCT-mappen finns på min OEM-installation av W7 Home Premium. Det luriga är att man måste kopiera över filerna i en annan mapp. Det räcker inte att bara bara kopiera mappen med filerna eftersom mappen döljs igen när man återställer "dölj skyddade operativsystemfiler".
 6. Borde inte Gparted vara med på denna lista eller uppfyller det inte kraven för mobiltet eftersom det måste köras på LIveCD eller bootbart USB? Kategori: Finns ej någon kategori i dagsläget, bör kunna bli aktuellt att skapa en ny, namnförslag "Partitionshanterare". Hemsida: http://gparted.sourc...e.net/index.php Direktlänk: http://gparted.sourc...et/download.php. Info: Partitionshanterare, program för att skapa och modifiera partitioner.
 7. Plats: Långasjönäs norr om Karlshamn Datum: 2008-03-25 Beskrivning: En vindstilla och kall vinterdag
 8. Plats: Öjasjömåla några mil norr om Karlshamn Datum: 2010-10-11 Beskrivning: Kameran följde med ut på skogspromenad och jag fann då denna stubbe övervuxen med svamp
 9. Plats: Mörrum Datum: 2010-08-07 Beskrivning: En humla på blommande lök i min egen trädgård i Mörrum
 10. Plats: Spraglehall på Listerlandet Blekinge Datum: 2007-05-06 Beskrivning: Ett blommande träd utmed kusten med utsikt över Hanöbukten.
 11. Plats: Stiby Backe på Listerlandet i Blekinge Datum: 2006-05-06 Beskrivning: Var ute och fotograferade en vårdag och fann några vackra Backsippor

  ©

 12. Tack, för hjälpen!
 13. fredde

  Miniatyrer borta

  Har plötsligt fått problem med att miniatyrerna av öppna dokument har försvunnit och nu ser det ut enligt bild nedan när man hovrar med muspekaren över t.ex IE-ikonen i aktivitetsfältet.