Gå till innehåll

Edd

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Edd's Achievements

(1/8)

  1. Edd

    Bildvisning

    Jag ska pröva den med en gång [Efter prövat den] Tack, den fungerar utmärkt Precis det jag letade efter. Är dock ganska dålig på vad det finns för program som fungerar på nätet och vilka som är säkra. Jag ska rekommendera denna sida till vänner om det får problem. Utmärkt service och bra svar.
  2. Edd

    Bildvisning

    Förlåt att jag frågar igen, men man kan inte ladda hem "Visningsprogram för bild och fax" någonstans? Eller det funkar kanske inte till Windows 7?
  3. Edd

    Bildvisning

    Jo det funkade. Jaha, så det är så det ligger till. Var ju underligt att de inte gjorde så även Gif-bilder funkade i Windows Fotovisare. Jaja, man får väl köra det genom Internet Explorer då. Tack för hjälpen
  4. Edd

    Bildvisning

    Okej. Så det finns inga andra sätt att få det att fungera? Det var så praktiskt när alla bilder man bläddrade igenom kunde ses i ett och samma program.
  5. Edd

    Bildvisning

    Hejsan. Skaffade Windows 7 nyligen och allt fungerar bra, förutom att Gif-bilder inte fungerar i mitt visningsprogram Windows fotovisare eller Windows live photo gallery. I fotovisaren är det bara en stillbild och i Windows LPG så kan man om man vill trycka fram den, ruta för ruta. När jag hade Windows XP så hade man programmet "Visningsprogram för bild och fax" och där fungerade det utan problem. Vart eller hur kan jag skaffa hem Visningsprogram för bild eller fax? Eller hur jag kan få mina program att fungera, så att bilden rör sig. (Jag bifogar en Gif-bild som exp)
×
×
  • Skapa nytt...