Gå till innehåll

Frågan

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Frågan's Achievements

(1/8)

  1. efter att nu ha laddat/installerat nya versionenAVG 2011, så är nu "lägg till ta bort" ikonen tillbaka på control panel igen ! tack för fantastisk support !
  2. TOPPEN JoWa! Av mina 3 problem återstår nu bara 1! ang: saknad "lägg till ta bort"... Jag gjorde som sagt de steps du gav mig tidigare ikväll och jag kan konstatera att jag redan har: %SystemRoot%\system32\appwiz.cpl och 8 i datafältet och när jag klickar på den säger den bas: hexadecimal Men, "lägg till ta bort" finns inte på control panel, är den borta forever?
  3. TACK JoWa! Av mina 3 problem återstår nu bara 2 ! - Jag har redan CCleaner så nu är Uniblue borta !! Case closed! - Ang: saknad "lägg till ta bort"... Jag gjorde de steps du gav mig och jag kan konstatera att jag redan har: %SystemRoot%\system32\appwiz.cpl och 8 i datafältet och när jag klickar på den säger den bas: hexadecimal Men, "lägg till ta bort" finns inte på control panel, vad gör jag nu ? - Ang: oleacc.dll är Active Accessibility Core Component. Filen skall finnas i C:\WINDOWS\system32. Den finns inte där (det finns en som heter oleaccrc.dll) Men frågan är, i vilket sammahang har jag behov av detta? Du säger att ctfmon.exe används för avancerad textinmatning oleacc.dll är Active Accessibility Core Component Är oleacc.dll ngt som jag bör ha, dvs som jag bör ladda ner? om ja, hur gör jag det ?
  4. När sfc /scannow var klar igår natt, startade jag om, men tyvärr var inget förändrat 1) Vid start får jag fortfarande: ctfmon.exe kunde inte startas eftersom OLEACC.DLL inte kunde hittas.. jag rekommenderas att installera OLEACC.DLL Vad är OLEACC.DLL? Bör jag installera det? om ja, hur installerar jag det? 2) "Lägg till ta bort" ikonen på kontrollpanelen är fortfarande borta. Nya förslag på hur jag får den tillbaka? Upptäckte att den var borta härom dagen när jag laddat ner Uniblue Registry Booster som jag efter nedladdning kunde konstatera att jag inte ville ha kvar.. Eftersom "Lägg till ta bort" har försvunnit har jag nu försökt ta bort den genom att gå via C/program/uniblue och där välja ta bort, men får då svar att den är skrivskyddad. Väljer "egenskaper" tar bort markering skrivskyddad, OK och försöker igen ta bort men får samma felsvar eftersom skrivskydd går ej att ta bort.. Hur tar man bort ett program om man inte har "Lägg till ta bort"?
  5. har gjort detta: Start, Kör, skriv/klistra in sfc /scannow Tryck Enter. får ingen uppmaning att stoppa i Windows-cd:n. får istället upp Windows filskydd" som säger "vänta medan windows kontrollerar att alla skyddade windows filer är intakta o att ursprungliga versionen används" den segar sig mycket långsamt framåt... skall jag låta den gå tills klar el trycka "avbryt"? vet ej var jag har window cd:n vad är det för windows cd som jag skall stoppa in om/när frågan kommer? Är inte säker var jag har denna ev CD... filskydds kontrollen har nu nästan kommit halvvägs.. men det går lååååångsamt...
  6. startat om, fortf ingen "lägg till ta bort" ikon på kontrollpanelen när jag "kör" "rundll32.exe" shell32.dll,Control_RunDLL "C:\WINDOWS\system32\appwiz.cpl", "rundll32.exe" shell32.dll,Control_RunDLL "C:\WINDOWS\system32\appwiz.cpl" provat både med o utan , inget händer när jag kör appwiz.cpl händer inget ps de senaste dagarna har jag vid uppstart av datorn fått varning att ctfmon.exe inte kunde startas eftersom OLEACC.DLL inte kunde hittas.. föreslår att jag skall installera OLEACC.DLL Vad är ctfmon.exe och OLEACC.DLL
  7. nu ligger den jag fick av dig där.. när jag går in i kontroll panelen finns dock ingen lägga till ta bort ikon.. skall jag kanske starta om datorn innan den blir aktiv? eller vad skall jag göra nu ?
  8. när jag går in i c windows system32 så ligger redan aapwiz där, senast ändrad 2008-04-14...storlek 538kB skall jag ta bort den först innan jag laddar ned den du sände i zip filen och lägga dit den? El skall den gamla ligga kvar ?
  9. skriver appwiz.cpl i start, kör...trycker OK... inget händer... stendött !
  10. Tack JoWa för svar! Måste erkänna att jag är ganska okunnig när det gäller datorer..... Hur finner jag svaret på dessa två frågor ? Finns appwiz.cpl i C:\WINDOWS\system32\? Finns den i C:\WINDOWS\system32\dllcache? Ang detta nedan så har jag kopierat o klistrat in hela bifogad kod och enter, men inget händer. När jag delar upp koden och sänder bara "rundll32.exe" shell32.dll,Control_RunDLL " så öppnas kontrollpanelen, men fortfarande finns ingen "lägg till ta bort" program finns där.. Testa Start, Kör, kopiera och klistra in nedanstående kod och tryck Enter. "rundll32.exe" shell32.dll,Control_RunDLL "C:\WINDOWS\system32\appwiz.cpl", Öppnas Lägg till eller ta bort program?
  11. Har upptäckt att "lägg till ta bort program" försvunnit från kontrollpanelen. Har via systemkonfiguration under verktyg, hittat den Verktygets namn: program Beskriving: lägg till ta bort program .... Valt kommando:C:\WINDOWS\system32\appwiz.cpl När jag markerar raden o klickar på starta, händer dock inget.. Programmet är borta! Hur får jag tillbaka programmet till kontrollpanenel ?
×
×
  • Skapa nytt...