Gå till innehåll

bjoost61

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

bjoost61's Achievements

(1/8)

  1. bjoost61

    Ingen bild

    Fungerade Tack för hjälpen!
  2. bjoost61

    Ingen bild

    Just nu vet jag inte mer än att det är en stationär HP. Fick hem den till mig för att hjälpa till att rensa ur lite skräpprogram. Grafiken fungerade normalt när ägaren kopplade ur den hemma. När vi kopplar in den hos mig så fungerar den enligt ovan på min ena skärm, på min andra fungerar den inte alls utan jag får "no signal" på både analogt och digitalt. Han tar hem den igen och då fungerar den inte där heller. Vi har inte ändrat upplösningen eller drivare.
  3. bjoost61

    Ingen bild

    Har fått ett problem med att jag inte får någon bild alls. Ett tag har jag bild i uppstarten men sedan försvinner den helt. I felsäkert läge har jag dock bild hela vägen till skrivbordet. Testat att byta grafikkort och minnen men ingen skillnad. Någon som har en lösning?
  4. Nix, inga meddelanden, beter sig bara som man tryckt på starta om istället för stäng av.
  5. Försöker hjälpa en vän till mig med ett problem. När han stänger av sin dator så förblir den inte avstängd utan startar omgående upp igen. Gör man en hård avstängning via den fysiska knappen sker detta dock inte. Har utesutit problem med "wake on lan" genom att få samma resultat med urkopplat nätverk. Datorn är en ny Fuijitsu Lifebook pro med Windows 7 Professional 32bit. Någon som har en lösning på det här?
×
×
  • Skapa nytt...