Gå till innehåll

Anlin

Medlem
  • Innehållsantal

    31
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Från
    Kalmar län

Anlin's Achievements

(2/8)

  1. Datorn är ny apparat med W11home 22 och den har fått den sista uppdateringen också.Någon dra -och -dropp fungerar inte i denna W-version.Har sysslat med problemet hela dagen utan resultat.....som kanske inte finns i dagens läge.I alla fall verkar det så att alla program som finns på ett eller annat sätt nämnda i Microsofts Store ,om man tar hem något av dessa,lägger sig direkt i aktivitetsfältet medan andra program får e ikon på skrivbordet. Tack för hjälpen och hoppas att framtiden kommer med lösning.
  2. Det går inte,inte från andra ställen heller där apparna figurerar.I alla tidigare W-upplagor gick det men inte i denna W11 home22.
  3. Det går inte.Har aldrig haft sådant problem sen XP utgåvan.
  4. Länkar skrivbordsfönstret , f.ö. vet inte vilken sida som jag skulle sända.
  5. Laptop med W11home22 .I denna dator skulle jag flytta ikoner från aktivitetsfältet till skrivbordet (göra genvägar) ,har hittat flera förslag på Microsofts sidor men de hjälper inte.Orsaken är att jag har inte de kommandoorden som Microsoft talar om i sina förslag.För mig viktiga program lägger sig direkt i aktivitetsfältet och när jag högerklickar på ikonerna dyker upp: "fäst på aktivitetsfältet" och "inaktivera". Enligt Microsoft skulle där finnas "skapa genväg" eller "fäst på skrivbordet" men dessa kommandon finns inte.Och i appsamlingar,det finns flera,är det samma problem, inget rekommenderat kommandoord existerar.Hur skall jag göra för att skapa genväg till skrivbordet från aktivitetsfältet?
  6. Det blev en komplicerad anvisad väg till problemlösning men tyvärr utan resultat,dvs ingen redigering var möjlig.Men saken är ordnad i alla fall via min bank. Tack för svaret!
  7. Har fått ett kvitto från Microsoft på betald fortsatt Office-abonnemang men någon dag efter kvittot sänder Microsoft meddelande om ogiltig kortuppgift.Den skulle rättas till enligt den av Microsoft angivna vägen: "account.microsoft.com - betalning och frakturering - betalningsalternativ - redigera information - nästa"....= klart. Problemet är att redigeringen tas inte emot.Jag är beroende av Office och därför vore jag tacksam för hjälp,vad att göra?
  8. Hur "blåser" man rent en av smitta förstörd dator? och hur att göra för att installera Windows i apparaten när man inte har programmet på skiva? Tacksam för svar.......Annika
  9. Anlin

    "Spökbilder"

    Hello alla kunniga ,hoppas någon av er kan svara på min fråga. Problemet var från början att jag lyckades trolla bort alla mina fotografier ur datorn men med hjälp av ett program är nu nästan alla bilder tillbaka.Men det fanns otaliga bilder i datorns skugga ,eller vad det nu är där alla försvunna fotos ,filer m.m. finns,som jag har aldrig tagit eller ens sett.Min fråga är varifrån kommer dessa av mig okända bilder? Annika
  10. Dataskärmen är kalibrerad för att visa rätta färger! det konstiga är att en del serier som öppnas i Quick Time har rätt färg.Men vissa serier går inte att öppna i detta program.Jag har försökt med alla möjliga och omöjliga trix men ingenting hjälper för att komma till rätta med färgändringen.Och jag tror att felet ligger i W Media Player.Men frågan är var och hur man kommer åt det.
  11. Har en Toshiba laptop med W7. Sysslar med att skapa bildserier med musik i W Movie Maker och sparar "filmerna" i datorns "mina filmer" och på DVD.Så här långt är allting OK. Program i vilket jag kan spela upp och se serierna är W Media Player men i detta program har bildernas färg förändrats.Om jag spelar upp serierna från DVD i en annan dators Media Player är färgerna som de skall vara. Vad kan orsaken vara till färgförändringen i min Media Player och kan felet rättas till på något sätt? Annika
  12. Tack för svaret! det är detta program jag numera använder och det är bra.....men kräver flera steg än det tidigare ett-trycks nedladdningen.
  13. Har en HP laptop med Vista 32. Problemet gäller nedladdning av videos från Youtube till mitt musikbibliotek i Real Player.Nedladdningen har alltid skett genom att en liten ruta dök upp i övre högra hörnet i varje video i Youtube med förfrågan om jag vill ladda ner videon till RP.Klick på ja i denna lilla ruta ledde till att nedladdningen startade.Denna lilla ruta har försvunnit.Nu tar jag hem videona på annat sätt som betyder flera klick hit och dit.Jag undrar vad kan orsaken vara till denna förändring? kan den bero på att jag fixade I9 till datorn? Anlin
  14. Anlin

    VHS till DVD

    Tack för era svar! jag fäste mig vid citatet ,testade min gamla XP och den tog emot DVD-RAM skivorna.(Min spelare kan tolka bara DVD-RAM).Men problemet blev löst på annat sätt också,helt oväntat fick jag i present en VHS/DVD combi och därmed får RAM-apparaten inta en prydnadsplats i hemmets "museum".
×
×
  • Skapa nytt...