Beardo

Medlem
 • Innehållsantal

  43
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Beardo

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Åkersberga
 • Intressen
  Pyssla med Bryce 7 och DAZ3D Studio.
  Samt allt som har med grafik.
 1. Beardo

  Gadgets

  Här är en länk till olika svenska gadgets du kan leta bland: Klicka här
 2. Kanske denna länk hjälper dig? Klicka här
 3. Sorry Trodde det var ett USB minne, tänkte inte på en stor hårddisk.
 4. Har du formaterat USB minnet till NTSF? Jag har för mig att de är formaterade i FAT32 från början.
 5. Fallout New Vegas är ett väldigt grafiskt krävande spel. Pröva med en lägre upplösning i grafiken när du spelar det.
 6. HD5570 är ett ganska gammalt kort. Har du senaste Catalyst 11.1 drivrutin för Windows 7 64-bit? Ladda hem senaste drivrutinen.
 7. Har du något program som körs i bakgrunden? Musikprogram, Fraps eller liknande? Titta efter i Systray i det högra nedre hörnet efter ikoner på program som körs. Är dina spel förpackade spel eller nedladdade via Steam, Stardock eller liknande online spelförsäljare? Vissa förpackade spel har kopieringsskydd som ställer till med problem Vissa spel gillar inte att bli installerade i ex: c:\users\yourname\bethesda\oblivion\ folder. Du kan alltid pröva med att installera ett spel själv under c:\ partitionen, som ex: c:\games\oblivion\ eller liknande, pröva med det. Vilken bildupplösning har du i
 8. Det enda du behöver göra är att högerklicka på skrivbordet (desktop) och välja uppdatera så sparas inställningarna för hur du har ordnat ikonerna på skrivbordet.
 9. Pröva med att klicka på Windows fönstret längst ned till vänster. Klicka på "alla program" och titta i listan över befintliga program. Där hittar du 'Internet Explorer (64-bitars)' och under den ska det finnas en 'Internet Explorer' och det är 32-bit versionen. Det funkar för mig på Windows 7 Home Premium 64-bit.
 10. Tack igen! Nu fungerar det. Med 32-bit IE kan jag se film och bilder igen. Man bockar
 11. Tack för svaret. Ska genast pröva det.
 12. Hejsan... Jag kan inte få Adobe Flash Player att fungera i Windows 7 Home Premium 64-bit. Nästan varje web sida jag besöker har en eller flera funktioner som kräver Flash Player 10 eller senare. Men jag har den redan installerad men ändå frågas det om jag vill installera Flash Player. På Adobe's hemsida så säger de att det förnuvarande inte finns en "skarp" version för Windows 7 64-bit utan det finns en Beta som man kan ladda hem. Den har jag installerad. Jag har även prövat köra deras 32-bit version men den fungerar inte heller för mig. Är det någon som känner till var man kan ladda hem äl
 13. Hej, De flesta vet säkert hur man optimiserar Windows. Men jag fann inte något liknande i Guider och Tips här. Kanske någon är i behov av följande: Optimize windows 7 Hoppas det är till nytta för någon.
 14. Det är likadant för mig. Ibland går det så fort att man knappt hinner läsa vad som står. Men det är inget som stör mig.
 15. Tack för svaret, Manneman!