Gå till innehåll

Nikkesoon

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Nikkesoon's Achievements

(1/8)

  1. E-son: Jag kör med ett USB-minne rätt in i min Samsung LCD 46". Funkar faktiskt både med exFAT och NTFS. Den integrerade mediaspelaren är över förväntan, det enda den inte klarar är DTS-ljud, så det får man konvertera till AC3. Det är just de större filerna när man tankar 720p- el 1080p-filmer som ställer till besvären med filöverföringen Tack, skall pröva att konvertera om!
  2. E-son: Möjligen gör jag nåt fel, men jag upplever samma problem med exFAT som med FAT32 dvs jag kan inte kopiera över stora filer (vet inte exakt begränsningen, men typ 1-2 gb)från datorn till usb-minnet. Kan det möjligen bero på att jag fortfarande kör XP?
  3. Tack för snabbt svar! Fattar inte hur jag lyckats missa denna länk trots idogt googlande. Skall pröva när jag kommer hem.
  4. Jag har nyligen införskaffat två st SanDisk Micro Blade 16GB. Problemet är att dessa är formaterade i exFAT. Om man försöker formatera på sedvanligt sätt i Windows presenteras endast alternativen exFAT resp FAT32. Jag vill ha NTFS med tanke på FATs begränsningar avseende filstorlek. Någon som har några tips?
×
×
  • Skapa nytt...