Gå till innehåll

Wranglear

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Wranglear

  1. Hmmm! testat och fick ett felmeddelande ef några minutrar "Read Error! Test abortet." Suck, några tips på hur man tar sig vidare? Jag har i för sig räddat det viktigaste men det skulle vara så fint om jag kunde få med mig allt. Tack för hjälpen.
  2. Tack för tipset, samma problem kvarstår men nu "hänger sig i alla fall inte den externa HDD" får i alla fall ett meddelande om Diff HDD mode.
  3. Jag ger upp, efter tre kvällars försök... Försöker flytta innehåll mellan två externa HD och får problem. Problemet består av att systemet "hänger" sig när kopieringen kommer till en speciell fil, ex musik eller fotografi. Jag kan kopiera 75% av en mapps innehåll innan frysningen kommer. Nu har jag "krasch" stannat en extern HD säkert 20 ggr och ger upp. Jag kan flytta en DVD film över 4 gb och diskarna har båda NTFS. Mitt system är VISTA, datorn relativt ny. Det innebär att det blir ett hackande i arbetet och jag egentligen inte förstår vad som är felet med innehållet och filen i vissa mappar. Jag har prövat att byta behörigheter på mapparna, bytt filnamn, virussökt, men samma problem uppstår igen. Känns grymt frustrerande då jag inte kan dra alla filer och kopiera allt som jag gjort alla gånger tidigare. Suck Mvh Wranglear
×
×
  • Skapa nytt...