Gå till innehåll

mackeb

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

mackeb's Achievements

(1/8)

  1. Okej, nu har jag formaterat om hårddisken men problemet kvarstår. En kompis sa att det kan bero på att det inte går att installera eftersom windows 7 inte stöds. Då är ju frågan, hur ska jag göra nu? Går det att ladda ner drivrutiner så att det fungerar? Än en gång grymt tacksam för svar.
  2. Nej jag har inget på hårddisken som jag behöver spara. Kan du skicka någon länk eller förklara hur jag formaterar om?
  3. Kan du möjligtvis förklara hur jag gör detta? Datorer är inte min starka sida.
  4. Jag ska alltså formatera hårddisken? Är det bara det som är problemet?
  5. Jag har möjlighet att antingen installera x64 eller x86, om det är det du menar. Jag vet inte vad viruset heter men det ser ut som ett antivirusprogram som gör att vissa program inte går att starta. Det gör även att popup-fönster kommer fram på skärmen. Jag har försökt att få bort viruset men problemet är att viruset stänger ner de program som krävs för att få bort det. Nu har jag bara möjlighet att gå in i BIOS så antingen har min hårddisk kraschat eller så stänger viruset ner mitt windows som är installerat. Jag har varit inne och läst på några forum om liknande problem med installationen. Det står bland annat att man kan tanka ner drivrutiner till hårddisken som gör att det ska fungera. Men vet inte hur jag gör detta när datorn inte kan startas upp. Jag är inte speciellt kunnig på datorer och jag vill inte ge mig på något som kan göra att datorn inte fungerar alls.
  6. Jag håller på att installera windows 7 men har ett problem. När jag ska välja var det ska installeras står det "Windows cannot be installed to this disk. This computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's B IOS menu." Jag förstår inte alls vad jag ska göra. Läste att man kan ladda ner drivrutiner för att det ska fungera men jag har ett virus på datorn som gör att jag inte kan komma in i den. Hur löser jag detta? Grymt tacksam för svar som kan få det att fungera.
×
×
  • Skapa nytt...