Gå till innehåll

perwide

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

perwide's Achievements

(1/8)

  1. Kör på det, det som är konstigt är att nu när datorn är helt ren och installerad och jag inte har gjort något så hittar den processorn och allt annat förutom under Display Adapters, står bara Standard VGA Graphics Adapter... vad är det? kommer ju säkert bli samma igen...
  2. Kanske kan släppa den disskusionen nu. Hur ska jag gå tillväga nu när jag har formaterat och installerat windows. Vad ska jag börja med? Windows Update eller drivrutiner? Vilka drivrutiner ska man installera och i vilken ordning?
  3. Kan ha blivit lite konstigt med chipset, det är installerat nu utan skillnad. Ska nog blåsa som hela datorn igen och testa om det blir någon skillnad. Vad menar du med fulversioner? Jag har laddat hem det från MSDN Subscriptions för att jag har ett konto och rättigheter till det.
  4. Har laddat hem den men den går inte att installera... efter att den har packat upp händer inget, då går jag in och kör setup och får det här: This computer does not meet the minimum requirements for installing the software". Fattar inte vad som händer.
  5. Har testat det men inget... tror inte datorn fattar att jag har ett grafikkort.
  6. Hej! Köpte en ny Toshiba dator idag, formaterade hela hårddisken och installerade ett eget Windows 7 Ultimate. Efter det kan jag inte installera alla drivrutiner. Det jag speciellt försöker med är drivern till grafikkortet. När jag kollar i Device Managern hittar den inte grafikkortet. Det enda som finns är Standard VGA Graphics Adapter. Vad gör man åt det här? Tacksam för svar!
  7. Hej! Har kopplat min One.com mail adress till Outlook 2010. I "Sent" mappen visas inte namnet på mottagaren utan mitt (avsändarens) namn på varje mail. Hur ändrar jag det? Rätt irriterande att inte se vem man skickat mailet till. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...