Gå till innehåll

Mauerpark

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Mauerpark's Achievements

(1/8)

  1. Tack för tipset, det kan jag ha användning för i framtiden. Tyvärr fungerade det inte just i det här fallet, filerna fortsätter att synas. Men jag upptäckte en grej... när jag söker direkt i sökfältet under Start-menyn får jag inte upp några träffar. Om jag däremot trycker på enter medan jag söker kommer ett nytt fönster upp ("Sökresultat i Indexerade platser") och där får jag upp raderade filer som resultat. Mycket mystiskt.
  2. Hej! Jag har ett problem som jag hoppas få hjälp med. På en dator med Vista Home Premium har det funnits några användarkonton som nu tagits bort. Men nu har jag upptäckt att filer från dessa konton är synliga när jag söker i Utforskaren. Filerna ser ut att ligga på sina ursprungliga platser men är 0 byte och går inte att öppna eller ta bort. När jag försöker radera kommer en dialogruta upp med texten "Mappen[Obs! Mappen] C:\User\Användarnamn\Etc\Osv\Fil.pdf finns inte. Kanske har den flyttats eller tagits bort. Vill du skapa den?". Väljer jag Nej händer inte ett dugg (filen finns kvar) och Ja leder till att en mapp med samma namn som filen skapas (filen ligger dock kvar). Hela grejen med att jag hittar filer som inte existerar i mappar som inte existerar gör mig en aning frustrerad. Jag behöver verkligen få bort de här filerna. Lättast hade varit att köra om hela OS-installationen men jag har inte lyckats hitta någon passande skiva. Så... är det någon som kan hjälpa mig med en lösning?
  3. Tack så mycket för tipset! SIW kommer jag nog ha extremt bra användning för även i andra sammanhang. Tummen upp.
  4. Hej! Där jag arbetar finns ett ganska stort antal datorer med Office 2007 installerat. På en av dessa måste Office installeras om för att avhjälpa ett fel. Eftersom vi inte har några lediga licenser måste jag använda samma licens/skiva som en gång installerades på datorn. Problemet är bara att vi har ett helt skåp med Office-skivor (inkl förpackning) och jag har ingen aning vilken av dessa skivor som använts för just denna dator. Så hur gör man? Kan jag, med hjälp av uppgifter i de installerade programmen och på kartonger etc, lista ut vilken skiva jag ska använda? Tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...