Gå till innehåll

simpan77

Medlem
  • Innehållsantal

    30
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av simpan77

  1. Hjälp mig! Jag behöver en sån kabel som passar till uttaget (se bild)! Jag ska kopla ihop mina creative sb0550 grejer... snälla hjälp mig vad heter det uttaget!
  2. Varför inte?? Jag menar vad är det som gör att det är så??
  3. Det är så att jag ska köpa en ny dator och på den gamla har jag windows 7 och på den nya medföljer inget OS så jag undrar om man kan avaktivera nyckeln i min första dator och installera windows 7 med samma nyckel i den andra datorn?? Uppskattar snabba svar... mvh//simpan77
  4. OK. tack för hjälpen! Men nätagg ska inte vara ett problem då jag ska köpa ett nytt samtidigt jag köper grafikkort!
  5. Hej ska köpa nytt grafikkort och står och väger mellan dessa Gigabyte GeForce GTX 560 Ti SOC 1GB (http://www.inet.se/artikel/5409157/gigabyte-geforce-gtx-560-ti-soc-1gb) och Gigabyte GeForce GTX 460 SOC 1GB ( http://www.inet.se/artikel/5409048/gigabyte-geforce-gtx-460-soc-1gb ) Är det värt att lägga till ca 550kr och få GTX 540 Ti SOC 1GB istället för Gigabyte GeForce GTX 460 SOC 1GB????? Uppskattar snabba svar! Tack på förhand!
  6. Tjena! Jag skulle behöva lite hjälp... jag undrar om det finns att köpa en adapter?? (usb hona -> 3,5mm hane) det var så att jag köpte ett headset till datorn (creative hs-1100 se länk: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=461386 ) Men det är inget 3,5mm kabel...(bara usb) Så om nån vet nåt om nån adapter så skriv gärna....
  7. Jag gick in på BF BC 2 och tog Vsync på...då blev det lite fördröjning...Men om jag köper ett bättre grafikkort kan jag köra Vsync på då eller beror det på nåt annat än grafikkortet?? Ni får gärna ge förslag på kort som är bra, pris hade jag tänkt mig nånstans runt 2000... Tack på förhand //simpan77
  8. Ja jag vet men en kompis till mig som har en sämre dator i allt!! kunde köra det utan problem... Så jag fattar inte varför det är som det är...
  9. Har också tänkt på om det är så...att nåt inte sammarbetar med windows så bra så att det skapar problem...
  10. VTX3D Radeon HD 5570. Och det är på vanliga spel som är installerade på c-hårdisken, t ex colin mcrae dirt2 deer hunter tournament, fall out new vegas, sen några spel till..
  11. Men hur förklarar du då att om man kör med 32-bit och allt fungerar jättebra och så installerar man 64-bit så blir det så kallat muslagg på vissa spel??
  12. Ska jag vara ärlig vet jag inte vad Vsync är, har hört talas om det men har aldrig kollat upp. Och om du läst allt så ser du att jag inte har trådlösa, och att problemet förekommer på många olika spel. Och vad menade du med "Pekar acceleration på/av"??
  13. ok, så det går att ha vilket grafikkort som helst?? (jag pratar om anslutningar) Men är det möjligt att det är mitt OS som skapar problemet??
  14. Vad är fördelar/nackdelar med att ha ett micro ATX??
  15. Ja det har jag, men utan resultat... Kan det vara att det är 64-bit?? Min kompis har en dator som han körde 32-bit på och när han installerade 64-bit fick han samma problem!!! Passar XFX Radeon HD6870 på mitt moderkort ( ASRock H55M-LE )??
  16. jag har prövat med olika möss (enbart infraröd och ej trådlös) men problemet kvarstår.
  17. men jag kom precis på att ibland när musen är still börjar pilen dras åt höger, och jag hade fördröjningar på ett spel som var gjort mellan 00-03 nån stans...där kan det väl knappast vara brist på prestanda??
  18. ok tack för hjälpen men tror du om jag köper ett XFX Radeon HD6870 att jag kan spela utan problem då?
  19. ok men hur vet jag vilket grafikkort som passar med mitt moderkort? men jag har en kompis som hade en mycket sämre dator än jag och han kunde köra alla spel utan problem, så vad är det som gör att jag har problem med fördröjning??
  20. Så vad ska jag göra?? Nytt grafikkort eller processor eller vad??
  21. Jag har aldrig använt min processor mer än 67% och hur ska jag göra en diskrensning?? menar du som ccleaner?? och om jag drar ner grafiken blir det ytterst lite mindre fördröjning. Men jag spelar BC2 på högsta i allt utan ett enda problem! Men t ex colin mcrae dirt2, deer hunter tournament, fall out new vegas har jag problem med.
×
×
  • Skapa nytt...