Gå till innehåll

Sam!

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Sam!'s Achievements

(1/8)

  1. Tack så jättemycket för din hjälp. Jag har hittat på HP:s hemsida att man måste ha vanliga UAA innan man kan installer UAA High Definition så jag ska försöka med de. En fråga bara, kan det vara så att jag måste avinstallera Service Pack 3?
  2. När jag installerar Realtek HD Audio så säger den ifrån att jag inte har installerat "Microsoft's Universal Audio Architecture High Definition audio bus driver" fast jag har de.
  3. Okej, min dator heter HP Pavilion T3375.se (T3000 series) Jag har ett ljudkort hemma, men tror inte att det kommer fungera. Kan jag testa med det ljudkortet eller kan moderkortet gå sönder?
  4. Hej! Tack så mycket för all hjälp! Högtalarna har jag testat på en annan dator och det var inte fel på dom. Men jag undrar om man kan köpa ett ljudkort om man har integrerat ljudkort i datorn nu? Om det går kan man köpa vilket ljudkort som helst, eller måste det passa överens med moderkortet? Kan du hjälpa mig att hitta drivrutiner till mitt ljudkort nu, det kan vara så att jag har fel drivrutiner?
  5. Det står: Den här enheten fungerar korrekt. Du sa att det brukar stå som nummer 2, och på nummer 2 hittade jag: Reaktek High Definition Audio. På ljud - codec står det att enheten fungerar korrekt, men jag kan inte trycka på: användning av enhet, där man väljer aktivera eller inaktivera. Ska det vara så?
  6. Ja, jag har ett inbyggt ljudkort. Nej, jag har inte gjort något med datorn. Det är samma delar som är i som när jag fick den. Information om datorn: System Model HP Pavilion 061 EP220AA-B1U t3375.se 03l0211RE101ASTER00 System Serial Number: CZB60410PK AB610 Enclosure Type: Desktop
  7. Hej! Jag ska följa dina instruktioner. Men ska jag ta bort dom drivrutiner jag har laddat ner till min dator innan jag följer instruktionerna? (Drivrutinerna till mitt ljud, menar jag)
  8. Det fungerade inte. Men måste man ha Realtek AC97 och Realtek HD ALC883?
  9. Hej! Jag såg nyss vad du hade skrivit, men jag har installerat om hela mitt operativsystem (Win Xp). Jag kommer att installera SlimDrivers och installera alla drivrutiner jag behöver. (Underbart program) Jag återkommer efter alla installationer och så får vi se hur det gick.
  10. Inketera: Nu har jag installerat SlimDrivers och jag då kom drivrutinerna för mitt ljudkort upp och installerades. Men tyvärr så fick jag inget ljud ändå. Jag kollade så att drivrutinen stämde överens mot vad jag hade innan och det var rätt. Kan det vara andra drivrutiner jag måste installera för att ljudet ska fungera? Si3rra:Spelet heter Microsoft Flight Simulator X och när jag startade spelet så sa den ifrån att jag var tvungen att ha Service Pack 2 för att kunna spela. Det gjorde jag och sen dess tror jag att ljudet försvann. På kontrollpanelen ser allting rätt ut.
  11. Jag har testat att göra systemåterställning men det fungerade inte. Jag har använt HP:s program som gör att man kan installera om Realtek HD som man får med när man köper datorn men det fungerar fortfarande inte!
  12. Jag har installerat olika drivrutiner för att det inte fungerade. Problemet är sen igår, ljudet slutade fungera sen jag installerade service pack 2 till ett spel. Jag har installerat Realtek HD audio manager som jag hade innan problemet, men det kommer fortfarande inget ljud. Kan man göra systemåterställning även fast jag har installerat flera olika drivrutiner?
  13. Hej! Jag undrar om någon skulle kunna hjälpa mig att få tillbaka mitt ljud. Jag kan inte hitta drivrutinen till mitt ljudkort? Mitt ljud bara försvann! Snälla hjälp mig! Audio Codec: Realtek Semicondoucter 883 High Definition Audio Audio Device: HP IXP SB450 High Definition Audio Controller Jag har försökt installera drivrutiner men jag har inte lyckats. Med Vänliga Hälsningar Sam
×
×
  • Skapa nytt...